Onhan tänään lauantai? Pää elää ihan omaa aikaansa. Nyt on niinkuin alkusyksy. Viikonpäivät on liian pientä tilpehööriä:)

Ilpo oli kysellyt sähkiksessä Lapstogon kuulumisia. Ja että onko ratsastettu. Tammaa ei ole edes opetettu ratsun hommiin, koska sen etujalat eivät aiemmin olisi kestäneet meikäläisen laardeja kantaa. Nyt tamma on vetänyt painavia kärryjä ja rengasta. On meidän muillakin hevosilla osottautunut hyväksi joten kokeillaan tällekkin. Saunaa minä tälle tammalle haluasin antaa. Kunnon löylyt lihaksille. Mutta mitenkäs myö se tuonne saunaan saadaan vängettyä?:) Jos joskus irtorahaa jää, niin ehdottomasti haluan rakennuttaa hikimajan heppasille. Perustuu kahteen ajatukseen. Se yksi setä on tehnyt huonoista hevosista hyviä saunottamalla. Ja toinen on oma kroppa. Aina ihan jumissa. 80 asteen löylyt yrjöön asti = 2-3 päivää kevyt olo. Sitten taas lihakset jämähtävät. Tavallinen löylyttely ei auta. Eilen vähän kävin istuskelemassa ja juuri nyt tässä kirjoitellessani vihloo hartioita ja selkää niin pirkaleesti.

Nöpö sai eilen illalla sen teidän tuoman lääkkeen. On nyt jonkin aikaa karsinassa, että voin seurata kakkoja. Toivon ettei tulisi mitään ulos:) Sillä sitten pitää miettiä mitä laitumelle tekee, sekinhän on sitten tavallaan saastunut... No se on sen ajan murhe. Katsellaan mitä tapahtuu.

Irina lähtee aamupäivällä kohti kotia. Muistin pakata Kaisan pyytämät kaurat kyytiin:) Kerrankin. Tänä vuonna ei kai sitten muuta tarvitse muistaakkaan? Hehehhe....

Onko Tiimiläiset huomanneet, että Oulussa olisi nuorten sarja. Aika lyhyellä aikavälillä, mutta....?.... Ilmo ensi viikolla. Ja jossain oli myös aika hyvä nuorten sarja- oe paalulta ja tuhat jotain taisi olla 20m pakilta. Senkin ilmo oli ihan lähitienoolla.

1249703087_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tammalauma työssään, eli tankkaamassa heinää massukkaan.