Kuvat jumivat, siirrän ne joskus.

Pienen häslän jälkeen pojat pääsivät kuin pääsivätkin startille. Harjoituslähtö meni ok. Midas ei kyllä ihan siihen auton taa edes tullut. Näkyi painavan kovasti ohjalle. Midaksella oli varustemuutos-puolilaput pois.

En tiedä miksi Igor avasi niin hiljaa. Siinä ei ollut mielestäni mitään järkeä. Ykkös numerolla ei paljon muualle joudu kuin pussiin. Siellä se sitten kökki suurimman osan lähdöstä. Midas pääsi parempaan paikkaan. Maalissa 3!!!!! Igor oli 6. Kuskin komentit oli, että häntä oli koko ajan silmillä:) Igor vähän tuuletti jouhia. Häntärautaa ehdotti. Vai kappako sen virallinen nimi on? Loppurutistus oli neljäätoista!!!! Lapset pikkuisen kipitti. Nyt ei tarvitse olla enää murheellinen:) Midas teki hyvän juoksun ja Igor oman ennätyksen.

Sillä välin kun me huhkimme raveissa, lomittaja oli rupeloinut koneella heinää kasoihin pellolla hevosia varten. Sieltä kun se ruoka nyt haetaan. Oli jotenkin saanut sen koneen solmuun. Ja se ei ole edes meidän, kääk,kääk.... Maanantaina soittamaan vakuutusyhtiöön, että kuka maksaa korjauksen. Kohtalaisen paha juttu, koska nyt pitäisi alkaa ne 10 hehtaaria paketoimaan paaliin ja sitä konetta olisi ehdottomasti tarvinnut. Onkohan meidät joku kironnut? Välillä aina siltä tuntuu, että kaikki mikä voi mennä pieleen, niin varmasti menee....

Nöpö uutisia:

Nöppispöppis kävi 2 kierrosta kulkemassa radalla. Ja osan matkasta yksin. Minä valjastelin varsan ystävällisyyttäni kun pojjaat olivat päivä kahvilla. Sellaisen huomion tein, että Nöpöllä taitaa olla hampaissa vikaa. Nimittäin kun kielisidettä laitoin, niin se vähän helaihti ja käsi osui ensimmäisiin takahampaisiin. Käteen tuli melkein reikä. Siellä on mielestäni isot piikit. Ja hampaan sivusta näytti punervalta. Etuhampaissakin on kulumapinta vähän vinksallaan? Onko emällä millaiset hampaat? Tuo voisi selittää sen miksi varsuli ei ole ihan parhaassa lihassa... Mitä olisitte mieltä jos elokuun alkupuolella veisimme sen käymään siellä Kiuruveden klinikalla?... Hinta olisi suurinpiirtein 70e hampaat-jos ei tarvitse tehdä mitään suurempia remontteja ja matkakulut 36e. Kotona ei kannata varsaa rueta hoitamaan... Yritän etsiä taskulampun, että pääsen paremmin kurkkimaan suuhun. Neito ei ole ihan täysin samaa mieltä, että pitää leuat selällään seistä paikoillaan. Lampulla ehkä näkisi nopeammin mitä suu pitää sisällään.

Ekku:

Vaihtovaatteita iso kasa:) Sadevermeitä? Kumpat jos löytyy? Ajolenkillä ei jonkin sortin pipostakaan ole haittaa.... Täällä on nyt ainakin yllättävän kylmää, kalinkalin...

Käytiin eilen ennen raveihin menoa eläinkaupalla. Näin Riikan karvanaama koiran. Että oli suloinen. Syötävän nätti. Riikka: käskeppä Kaisaa avata se heinäpaketti minkä toin, siellä on varmaan kosteaa sisällä.

1248492548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Kuvat alkoivat sittenkin siirtyä. Laitan osan nyt ja loput myöhemmin. Rupelointikoneen ehjä puoli taitaa olla kyseessä. Vai liekkö nuo piikit liian lähellä toisiaan. Tiedä en.

1248493201_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rupelointikoneen toinen puoli. Tuo mutkalla oleva tanko pitäisi olla suora. Samoin nuo piikkihärvelit on vääntyneet vinksin vonksin pitkin matkaa. Huono kuva, Markku ottanut pikana näköjään. Tanko jossa on muovipussi päässä on irronnut jostain kokonaan.

1248493839_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nöpö lähdössä lenkille.