Ensi to on Ivan ja Midas Kuopiossa. Näkyivät peruneen yhden sarjan ja tehneet kaksi sarjaa näille alasarjalaisille, joten juoksevat eri lähdöissä. Ivan lähdössä 2 ja Midas taisi olla lähdössä 10. Molemmilla ihan täydelliset mahdollisuudet voittaa.

Igor on pitänyt ihan kunnioitettavasti etelässä lippua korkealla. Pieni harmaa ori on kipittänyt molempina päivinä rahoille ja tehnyt uudet ennätykset molempina päivinä. Autolähdössä avaus oli 14,0 ja seuraava 15 ja risat, että kyllä siinä on kipittämistä että perässä pysyy. Tuskin maltan odottaa että pääsen katsomaan koneelta juoksut. (mentävä äidin koneelle katsomaan.)

Minä olen tuota orlovipoikaa "ihastellut" (kauhistellut), sillä on virtaa 3 hevosen verran. Isossa tarhassa polveen asti lunta. Pöllyyttää päivät pitkät yksinään. Käy lenkillä, toissapäivänä juoksuttelin ensin tarhassa ja sitten Markku ajoi lumisella metsätiellä. Seuraavana päivänä se riehui tarhassa ja sitten ajoin sen metsätiellä jossa oli edelleen auraamattomat tiet. Virta ei sammunut. Ryskyttää mennä väsymättömästi eteenpäin. Iltapäivällä takaisin tarhaan ja sama riehunta jatkuu. Mistä se sen voiman saa? Maaliskuussa olisi Vieremällä ravit. Saisikohan Markun houkuteltua ajamaan sen siellä. Minusta se on kunnoltaan ihan valmis. Osaako sitten juosta radalla, se on ihan eri asia:)

Tuleekohan Gomiasta yhtä virtava?... Saat ajaa sitä joka ikinen päivä ja kerran viikossa kilpaa, että pysyy nahkoissaan:)