Meillähän tulee vesi talliin nyt sen puutarhaletkun kautta- joka menee pannuhuoneesta läpi pihan. Tai sitten minä kannan. No letkussa on jossain kohti reikä..... Ja sieltä tietenkin suihkuaa pihalle vettä. JOKA JÄÄTYY MAAHAN. Kantelin tuossa sitten iltahämärissä sankollista lämmintä mukanani ja HUIPS selälleni täydellä 10 pisteen pellepompulla. Se oli niin nopea lento, että kroppa ei kerennyt reagoimaan ollenkaan. Ei lipsahtanut käsi ensimmäisenä maahan vaan ihan tasaisesti selälleni kupsahdin. Sankko tippui kädestä, eikä edes kaatunut. Joku onni onnettomuudessa:)

Toisen kerran kämähdin viedessäni lämmitettyyn altaaseen vettä lisää sankolla. Pieni rinne siihen altaalle pihan puolelta. Siinäkin letkusta lentänyt vettä yli aiemmin ja taas jäätikkö alla. Suoraan nenälleni ja 90 asteinen vesi loirahti päälle. Vähän vitutti-sori ruma sana lipsahti kirjoitukseen. Vaatteen vaihdolle ja uutta vettä valuttamaan.

Eilen haettiin polttoainetta traktoriin kaupungista ja samalla käytiin useissa laattaliikkeissä. Yhdessäkään kaupassa ei ollut laattoja. Oli vain näytekappaleet. Mikä hemmetin kauppa se sellainen on? Tilausta olisi pitänyt odottaa viikko ja tilatessa ei saa sitä määrää kuin haluaa, vaan on ostettava laatikoittain. Ajoimme Lapinlahdelle ja tilasimme sieltä. Kannatetaan omaa kylää, kun kaupunki ei parempaa tarjonnut.

Tiimiläisille tiedonantoa: C ilmoitetaan tänään Kuopioon 2 päivä helmikuuta oleviin raviloihin koelähtöön. Ja viikonloppuna käydään siellä harkkaraveissa C ja Midaksen kaa. Ivan ilmoitetaan myös 2.2. oleviin raveihin. Pitäisi vain päästä harkkaamaan... Nytkin on 25 miinusta mittarissa.

Koira lähti pissille joten menen katsomaan, että se e i ole jättänyt pannuhuoneen ovea auki takaisin tullessaan. Joten moiiiiikka.