Menipä vit...een.

Jää pussiin, kaikki muut kiltisit kipittää ensin ja sitten vasta Kassu pääsee peruuttelemaan pois pussista. Myöhäistä enää siinä vaiheessa. Loppukirissä ottaa sitten muita vähän kiinni. 5 maalissa. Vielä rahoille. Olin erittäin näreissäni. Olen vieläkin näreissäni....

Kassulle jäi niin paljon voimia sisuksiin, että trailerissa yritti kiivetä etupuomin yli. Hyppeli pystyyn ja hori etusillaan, että nyt tuosta loikkaan, välillä reuhtoi itseään sivuttain ja yritti kuunnella mitä radalla tapahtuu. Se olisi varmaan tahtonut radalle vielä juoksemaan?....

Tankkailtiin Rangeri mennessä ja tullessa. Enpäs muistanutkaan miten syöppö peli se on. Hevosauto oli erittäin vähäruokainen ja Karin laina-auto kulki varmaan ilmalla. Rangeri nassuttaa 17 litraa sataselle. Niin minä muistelinkin, että joskus tuskailin- kun käy kylällä se maksaa 20e... Suurempi järkytys oli diiselin hinta(Huom. minähän en ole käynyt missään) se oli noussut 1,60. Jos diiselin hinnasta päätetään tehdä vallankumous, minä voin tulla eturintamaan ammuttavaksi. On tuo nimittäin jo niin ylihintaista, että kapinaan pitäisi nousta.

Tässäpä tämä pussitusjuoksu on:

http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120317/20120317_14_106_h.mp4


Heheheh, äidin muonituskassista löytyi tälläinen. Ruokaa oli valehtelematta niin paljon kahdessa muovikassissa, että en meinannut jaksaa kantaa niitä autoon. Ja minä teen työkseni nostelua, että ei ihan nyt heppoiset pussukat käsissä paina.... On masut pullallaan jonkin aikaa, kiitti mude:)

Maanataina sovittu hiitti Tirpalle ja Ihkulle Kuopioon + Tirpalle kengitys. Hiittikaveriksi tulee Kimmon pollet.

Tänään pitänee hakea viljakuormia. Saatan tulla mamma käymään jos ei ihan hirveä kiire, niin ja tietty että Arto on antamassa viljat.... Eipäs sinne muuten kannata mennä kyttäilemään.

Riikka lähetti tälläisen linkin Kassun juoksusta:

http://hevoskellottaja.blogspot.com/2012/02/kuopio-252.html