Ravit:

Fiilarit oli jo valmiix, että ei hyvin mene. (Tiedättehän.. Että minä aina tiedän etukäteen jo asioita, edellisellä kerralla melkein oksensin ja paskansin kun oli sellasta tietoo, että se vois voittaa, nyt ei ollut ollenkaan samat tunnelmat...)

12,5 avauksessa kärkikahinoissa. 15 kiekka. Lopussa hiljensi ihan kummasti. Siltä oli repsahtanut jalka kesken juoksun. Maalin asti kuitenkin tuli. Pesupaikalla ei enää pitänyt takasta maassa. Koppiin piti jo työntää.

Takanen on nyt niin kipeä, että ei voi karsinassa asentoa vaihtaa. Kävin kylmäämässä sen äskön. Klinikka pyhän takia kiinni. Midas parka. Tavan lääkäreistä ei ole tuohon apua. Tosi paskat fiilikset. Voi kun ei olisi tuota tapahtunut.

Eilen sattui myös muutakin,

huomasin että Flippiinan varsalta tulee pissi navan kautta. Eikun soittamaan klinikalle. Markku sai ohjeet, että se pitää sitoa tamman häntäjouhella ja katsoa rupeaako tulemaan oikeasta paikasta lirit. Yhtään pissiä en ole nähnyt, mutta napa näkyy tiputtavan pissitippoja. Pitää tarkkailla ja samallahan tuota kysyy klinikalta uudestaan miten jatkot kun Midaksestakin pitää soitelalla.

Eilen astutettiin BWT uudelleen. Oli tönkkö kiimassa. Että terveiset sinne kauas jonnekkin, toivottavasti saatte ensi kesänä yhtä hienon varsan kuin meillä nyt on. Charlie on niin tammojen lumoissa, että ei oikein suostu syömään. Kannan sille herkkuja tämän tästä, että ottaisi edes jotain. Astuttaminen on niin rankkaa puuhaa orille, että se laihtuu tosi nopeasti jos ei syö isoja "miesten" annoksia.

Jeps reps, pyykkikone tuntui lopettavan linkouksen ja ruoka odottaa uuniin laittamista. Jatketaanhan puuhaamista.