Nooan arkkia pitänee rueta rakentamaan? Eilisestä asti satanut. Tammat varsoineen siirtyi eilen pihattoon köllöttelemään. Ei tarvinnut märällä pellolla liota. Aamulla vein ne takaisin tuoretta puremaan. Menivätkin sinne niin iloisena, että aitalangat paukkoi.

Eilinen päivä oli todella niin sateinen, että tehtiin siistiä sisähommia. Eli ykköset oli kavionvuolussa ja harkkailtiin kaikkea perushommeleita. Tällä tähdätään tulevaan ajo-opetukseen. Molemmat mietittiin ääneen sitä, että kun Harashoo-orlovtamman poika laitetaan aisoihin, niin saattaahan olla menoa ja meininkiä. Se on kasvanut jättikokoiseksi. Sen kanssa ei enää painita alimmassa sarjassa.

1245381232_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ines Rolls tamma ja hänen jälkikasvunsa Sir Harmi.

Tästä varsasta tulee jykevä rakenteinen. Ihan on erimuotoinen kuin muut varsat. Mutta niinhän se on äiteensäkkin aika vankkaa tekoa.

Tänään olisi Midaksella ravit Vieremällä. Ainut asia mitä toivon on se, ettei se kävisi niin kuumana. Katsoin edellisen startin netistä ja sillä sielu palaa kun se yrittää riistää itsensä vauhtiin. Loppujen lopuksi näyttää, että se juoksee päin lankkuaitaa, kun niin rähisee Markun komentoja vastaan. Pelätään pahinta ja toivotaan parasta.

Jusseja kaikille, olkeehan kiltisti. Järveen ei tarvitse mennä, uikaa nurmikolla. Märkee se on sekin:) Syökee makkaroo ja elekee tapelko.

Pennut ilmoittaa sitten onko miitinki la vai su. Onko Riikka vielä ensi viikolla maisemissa. Miul ku ei oo hajua milloin lähdet pois-ja milloin palaat takaisin...