Yritän Markun saada tänään harjoittelemaan tulevia näyttelyitä varten Sussua ja Just Lucky D tammaa. Kiire on ollut valtaisa, mutta jos saisin ryykättyä tammat sille käteen jossain rakosessa.

Otava Borealiksen hiitti meni hyvin. Ensimmäinen hiitti oli 25 ja toinen 20. Ilmoitetaan tamma varmaankin 10.10 raveihin Kuopioon. Särki taas yhdet päitset. Onneksi on oma kauppa mistä hakea lisää tavaraa... Nämä oli hitsi vieköön Whalstenin nahkapäitset. Alan olla jo kaulapannan kannalla. Ei se edes tarkoita pahaa, mutta se on niin massava tamma että systeemit rytisee kun se porskuttaa. Kun se ravaa radalla kuulostaa se tältä- LOMPS.................LOMPS...................LOMPS..............................LOMPS.

En muista sanoinko, että Osku on nyt joka ikinen päivä ajolla niiden turvotuksien takia. Lääkekuuri päällä.

Minulla on lapa ihan jumissa. Eilen tippui esimerkiksi kärryt kädestä, kun otettiin niitä alas kopin perästä. Käsi ei yksinkertaisesti ota vastaan painoa. Hierontaa ja linimenttiä :) Ja luultavasti Otava mojautti minua toiseen käteen, niin että on 4 sormen levyinen mustelma. Se ei oikein diggaile peruuttamisesta katoksilla. Muuten se toimii kyllä vallan mainiosti.

Riikka: askelmittaria kannattaa säätää tosi tarkasti. Minä vemppasin yhden illan sen kanssa ja tarkastin vähän väliä pitääkö se paikkaansa. Olisi heittänyt tuhansilla askeleilla jos en olisi säätänyt sitä monen tunnin ajan. Aloitti oikein johonkin 100 askeleeseen asti, sitten alkoi vähän lisätä omiaan-kohta kun olisi pitänyt olla 300-400 askeleen verran koossa siinä olikin jo 1014 askelta. Eli minulla menee se 11000-14000 rikki kun vemppaan aamusta iltaan. Sie oot joutunu juoksemaan jos oot aikonu sen 15000 rikki saada. En millään usko. Tai sitten nuo on ihan kökkö vehkeitä.

http://heppa.hippos.fi/heppa/app;jsessionid=EuQpAp+TRBRYcfThEshFTg**.app3?page=racing%2FRaceFields&service=external

Tuolta löytyy meidän seuraavat kisakaverit.