Pikaisesti kirjoitan tähän klinikan asioita, pitää lähteä tallihommiin nääs. Kuvat siirtelen paremmalla ajalla.

Harmielin jalka parantunut. Vauvveli pääse muiden kavereiden joukkoon. Voi tätä onnenpäivää. Orilla alkoi kesä. Aurinkoinen ihana kesä.

Nöpöllä ei sitten ihan niin hyvin pyyhikkään:

Voimakas vertavuotava tulehdus ylähengitysteissä. Sierainontelo täynnä limaa, poskionteloissa verensekaista limaa. Kurkunkansi ja äänirustot voimakkaan tulehtuneet. Kurkunkatossa ei normaalia kudosta lainakaan näkyvissä. (eli jos ei olisi nyt käynyt lääkärissä, tästä ei olisi enää ravihevosta tullut, ei kuulemma edes puskaratsua.) Pitää mennä uudestaan lääkäriin lääkekuurin jälkeen. Aika varattu valmiiksi. Elikkäs 19.8 kello 13.00. Minäkin katsoin sitä tähystyskuvaa. Oli aika hurjan näköisessä kunnossa. Otin siitä kuvankin, mutta se taisi mennä pilalle, kun salama jäi vahingossa päälle-taisi ottaa heijasteen siitä koneen etulasista. Ei ihme, ettei laidunnus ole onnistunut, vaan on syönyt valmiiksi nenän eteen tuotuja heiniä. Nieleminen on kuulemma todella hankalaa. Oli turvonnut melkein umpeen. Sellainen pieni pihinäreikä jäljellä. Ja jos nyt oikein käsitin, kurkunkansi on hyvin lähellä vioittumista tuon taudin takia.

Hampaat hoidettu osittain, kontrollikäynnillä loput= vaikka oli pöllyissä ja sai lisäpöllyt, riehui niin paljon, että loput pitää hoitaa myöhemmin. Eli kontrollikäynnin yhteydessä.

Madotuskuurista oli puhetta. En tiedä minkä lääkkeen te olitte antanut, minä annoin ihan perus axiluriako  se nyt oli.... Kuulemma voisi antaa tujummat lääkkeet, saattaa olla jotain sisällä vielä. En hoksannut kysäistä että saako tuon lääkekuurin kanssa antaa yhtäaikaa. Ethacillin ja Equimucin kuurille joutui. Että jos päädytte tilaamaan sille tujummat lääkkeet, niin kysäiskää tuota asiaa.

Mietintämyssyn alle myös se, että jääkö Nöpö meille vähän ylimääräiseksi ajaksi, kun menee yli tuon sovitun kuukauden tuo kontrollikäynti. Lasku tulee postin kautta. En tiedä paljonko se on kun ei minulle sitä kertoneet siinä tohinassa.

 

Jutellaan myöhemmin lisää, vaikka puhelimitse. Illalla olemme taas tavoitettavissa:) Nyt minä lipeän tallihommiin, moikka.