Oli taas perinteiset ärreet ravit.

Heti kakkoslähdössä maatalousopp.hevonen nousi pystyyn ja kuski pois kyydistä. Hevonen vilisti juosta yksikseen pitkin rataa:)

Meidän lähdössä taas tyttökuski johti takavolttia. Volttasi väärin ja muut oli jo menossa kun nämä sankarit vielä pyori siellä ympyrää. Kapuapnpäällisiksi tyttö ajoi päin Markkua ja renkaasta tuli muussia. Lähdön jälkeen tyttö osti meille uuden pyörän vanteineen. Meidän ravit meni vituralleen, mutta ei kai sitä auta jäädä suremaan. Muuten oli ihan mukavaa, tosi paljon tuttuja oli paikalla.

Yksi hyvä juttu oli kun saatiin selville, että Pakkasen Tuomaksen kuljetusauto on kohta myynnissä. Heti silmä kirkastui, sillä siinä on paljon sellaisia juttuja mitä muissa autoissa ei ole. Vieläköhän tuo pankki meille lainaa antaisi lisää....?.......

Charlie oli hypännyt pukille niinkuin pitääkin ja Charlieta kävi katsomassakin täällä meillä siemenen tilaaja. Siemenet menee hyvälle tammalle. Siis todella hyvälle. Ja sellaisia tammojahan orille juuri toivookin. Ja ihan kuin Markulta olisin saanut sen kuvan, että olisi kiinnostusta Charlien jo syntyneisiin varsoihin:):)

Tässä on Custom Cupin eiliset karsinnat. Katsokaapas numeron 2 väriä joka kipittää keulaan kunnes laukkaa. Aika samanlainen lähtö kuin meilläkin oli? Pari heppaa erottui lähdöstä ja loput tulee perästä...

tototv.icareus.com/web/guest

 Ja vielä muistutan, että tänään juoksee Harmidas Tinker Jyväskylässä. Lähtöpaikka lienee aika hyvä?