Vesi päätti olla tulematta eilen hanasta. Ei "auennut"  vaikka kuinka kahvaa vemppasi. Lämpöä yli 30 auringossa. Kummasti muuttui tamman vienti Maaningalle vähemmän tärkeäksi. No lähti se Otava sinne, mutta ensin Markku ramppasi koneet käyntiin. Jostain syystä kun veden tulon pysäyttää----kohta ei vettä sitten enää pumppaannu sisälle. Eikä muuten tule taas nytkään. Säälittää ihan Markun puolesta. Joutuu sinne monttuun tiputtautumaan taas uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Onneksi hevosten juoma-altaat on kukkuratäynnä, joten ihan heti ei ole hätä. Yritän olla mahdollisimman hiljaa, että Markku saa nukkua.

Nyt kun olen kuulostellut, niin tämä sieniepidemia on levinnyt pitkin Suomea. Samat rajut oireet. Hevoset niin kipeitä, että ei voi kävellä. Kivat meille:) Olisin kyllä voinut olla ilman tätäkin kokemusta. Ivanin ex -treenarin kans kävin keskustelun ja mies pesi kätensä asiasta saman tien. Enpä taida jaksaa tapella. Paskareissu mutta tulipahan sekin koettua. Tietenkin voisin käydä hierasemassa omaa sientäni vähän sen naamaan, hehhehe... Piih... Ompahan nyt ainakin ilmoitettu...

Eilen illalla kävi kohtuu tunnettu treenari katsomassa Charlien varsoja. Oli ohikulkumatkalla, niin pistäytyi. Markun kanssa ne kierteli.... En tiedä mitä juttelivat, en kysynyt. Tuo vesiepisodi on vienyt hermot niin kireelle, että kaikki turhat puheet on jätetty ja keskitytty OLENNAISEEN.

Haluaisin lähteä pistäytymään Nerkoon raviradalla. Katsotaan keretäänkö. Ottaisin Casanovan tutustumaan tulevaan työpaikkaan. Se on jo aika näpäkkä peli noin 2 vuotiaaksi. Ja hyvätapainen, kun meikäläinen sen kanssa pärjää ihan ilman Markun apua.