http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120509/20120509_18_105_h.mp4

Yllä Kassun Kuopion juoksu.

Se oli suurimman osan ajastaan ylikiihkeä. Hankala kuulemma ajaa. Venkoili ja vänkäili. 3:t eri sakotkin tuli... Enemmän sakkoja kuin tienestiä. No... Ennätykset parani...
Eikä yhtään auttanut asiaa se, että Ihku oli astumiskiimassa ja Kassuhan  tietysti olisi ollut puuhaan heti valmis. Traileri soi ja paukkui.... Katoksilla kaikui ja kajahteli... Pesupaikalla meinasin jäädä alakynteen kun en tahtonut saada jätkää naruihin kiinni, oli sen verran virtava paketti. Varmaan jonkin verran sotkee tuo riehunta startteja. Puuhailee enemmän kuin juoksee. Talvellahan sitten varmaan taas rauhallisempaa.....

Hirmu Harmista oli kuvia Facessa. Sain sen käsityksen, että pärjää hyvin uudessa "työssään". Hienoa!!!!
Sainkin äskön vastauksen postiini, että-
 Kyllä pärjää. On niin ihanan herkkä, oikein unelma opettaa. Ja tulee tuon ruunankin kanssa niin hyvin juttuun, syövät samalta heinäkasalta ja kuljeskeleevat rinta rinnan tuolla tarhassa :) Hieno polle!Kuvia jotka on jäänyt siirtelemättä kun kone jähmi. Luikuri on näköjään syönyt hevonkakkaa. Päässä on melassia.Chiquita ja varsa.Keksikää ihmeessä nimiä. Minulla on vihko johon merkkaan muistiin seuraaviakin vuosia varten. Että jos tänä vuonna ei sellaista nimeä anneta-voi se olla ensi vuonna jonkun pikkuisen vesselin nimi. Vieraitten keksimiä nimiä on laitettu useasti.Valoa vasten otettu kuva- mutta en malttanut olla laittamatta. Markku lepäilee yksivuotiaan Dynamite Harmin selässä.Eilen alkoi sade... Jatkuu edelleen. Varmaankin joudumme vauvojen kanssa olemaan sisällä. Vuoleskelen mammojen kavioita.
Kuvassa rouva Kemppinen ja Harmilla Magia.BWT äippä tammavarsansa kanssa.Cheyenne Silver iloitsee ja pomppii ulospääsystä. On omassa tarhassa kun hyökkäilee sutena muiden päälle.


Cheyenne tuulettaa:)Cheyennen varsa on sellainen velikulta, että on hotaissut minua kavioilla ainakin 100 kertaa. Markulle on kuin enkeli, tai no puree. Minua se kurittaa ihan kympillä. Tulee luonteikas oripoika?Äippä kaatuu hyppelyn jälkeen piehtaroimaan.

Vähänkö tekee hyvää:)Kellimisen jälkeen oli taas kevyet jalat.Agobran varsa. Jalat on ihan letkut edelleen. Seurailee kuitenkin hyvin emoaan. Ennen sateitten alkua käytiin vähän harjoittelemassa ulkona juoksentelua. (Hiihtämistä.) Agobra meinasi revetä nahkoistaan, mutta onneksi sain pideltyä sitä. Markku ei ollut nimittäin kotona vaan heinänhaussa.