Että toimiiko tämä. Eilen ei suostunut tallentamaan.

 

Cheyenne synnytti viime yönä orivarsan. Takajaloissa pitkät valkeat sukat ja päässä jonkin sortin tähti. Cheyenne on normaalin tuntuinen-eli helkutin vihainen. Potkii seiniä ja puree ilmaa jos näkee "vieraita" liikkuvan käytävällä. Markku hoiti synnytyksen valvomisen ja sitten minä nousin unenpöpperössä valvomaan loput-eli maitohinkille pääsemisen. Markku pääsi nukkumaan. Edes muutaman tunnin unet saa... Tänään on nimittäin tooooooodella kiire päivä. Hevoset ajossa ja auton korjaus-se kun heinänhaku reissulla oli tiltannut.

Mutta nyt kokeilen tallentaako tämä, etten turhaan kirjoittele pitkiä juttuja.

Toimii!

 

Romeo Narva lähtee enkelten maailmaan. Ensimmäinen hevonen joka on meidän ja pitää lopettaa. Polvi on ukkoparalla sökönä. Lukekaa pieni rukous Romeon puolesta. Romeolla olisi ollut useampi vieras tamma astuttavana tänä vuonna, mutta näin se kohtalo nyt määräsi.... Hyvästi jää valkoinen jätti... Mutta tätähän tämä elämä on, yksi syntyy ja toinen kuolee...

Irina alkaa mielestäni olla nyt taas siinä kondisessa, että voidaan ottaa harkoissa askel eteenpäin. Kaikki pitäisi nyt olla kunnossa ja kohdillaan. Ja tyttö on tehnyt nykyiset harkat ihan mielellään ja mukisematta.  Irinalla reagoi jalka männä taannoin, olisiko liukastellut märässä tarhassa? Nyt sekin on ok. Nopeasti parani. Kuolaimet tuntuvat tuhat kertaa paremmilta kuin aikasemmat. Seuraavaksi kokeillaan ohjasotetta:)

Pullatiimi:

Pullan jatkosta kyselen varmuuden vuoksi. Haluatko pitää sitä vieroituksen jälkeen, aivot solmussa, etten muista mittee puhuttiin. Saattaisi olla tammalle ostajaehdokas, mutta sinä olet etusijalla-että jos haluat sitä siellä pitää, niin pidä vain, osaanpahan ilmoitella kyselijälle.

Nyt pitää lähteä valmistelemaan päivän ajokkeja treeneihin ja tottakai samalla pitää kurkkia Cheyennen uutta varsaa:)

Olisiko Sir Harmi hyvä Ineksen orivarsalle? Hitsi että on vaikea keksiä nimiä.