Titane Nordique voittaa. Hieno taistelu!

http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120316/20120316_27_106_h.mp4


Harjoitusravit Kuopiossa on peruttu. Voi video.... Tirppa olisi kyllä tarvinnut harkkaa toisten kanssa kisaamisesta. Toivottavasti ei hermo neidillä repeä kokeessa.


Enpäs olisi huomannutkaan HU:n mainitaa Kassusta-nappiin mennyt luonnehdinta orista:)


Tänään lähdemme kokeilemaan onneamme Joensuuhun. Polle voi hyvin, ainakin äskön vielä rouskutti heinää tyytyväisenä. Yleensä ravipvän aamuna olen ihan herkillä-vahdin Kassua alinomaan-sekun on sellainen velikulta keksimään kepposia, että startti saattaa jäädä juoksematta ihan sen takia, että se vaikka tarhassa keksii purkaa puoli aitalinjaa tai hyppelee kintuilleen ja saa haavoja. Taivas on vain rajana sen puuhapeten touhuissa. Tallissa se on alkanut tekemään reikää seinään. Jotain tököttiä pitää keksiä, että homma loppuu ennenkuin pihalle on uusi ovi.

Kuopion tuleva startti ei näytä pahalta aikoja katsottaessa. Eivät ole ihan mahdottomia irtiottoja tehneet. Joten eiköhän vain pistetä luuta kurkkuun ja syvälle.... Ainakin yritetään.

Huhtikuussa olisi niin paljon hienoja lähtöjä Tirpalle, Kassulle ja Ihkulle, ettemme varmaan muuta teekkään kuin rytkytämme radalta radalle.

Annika lähetti terveisiä Katariina Harmin puolesta. Kuulemma kasvanut niin, että pää on jo extra full päitsien kokoa. Ja se tammahan on vasta 2 veeläinen....