Eilen kierrettiin iltahämärissä katsomassa uusia niittyjä. Markku oli bongannut erään naapurin joka lopetti mullien pidon. Pellot jää nyt meidän käyttöön. Oli jotain 10ha. Ensivuonna saadaan 15ha lisää jos halutaan. Heinänteko alkaa heti kun vain katsotaan sopiva rako säässä. Niityt oli "pokaleissa", eri puolilla meidän kylänraittia. Olin jo ihan pyörryksissä loppu matkasta. Hyvä että kotiin olisin osannut. Tuoretta ajetaan kai Markon pelloilta. Karilta ja Kallelta tulee kai myös jotakin... Kuivaa tai tuoretta.

Jokos minä olen sanonut, että miehet osti uuden paalaimen. Sellaisen hienon millä voi kääriä muoviin. Meillä ja Kallella oli paalain joka vaihdossa annettiin pois ja Kari tuli myös mukaan kimppaan. Käytiin eilen katsomassa sitäkin. Siinä oli yli 30 varoituskylttiä. Jos työnnät käden tänne se murskaantuu, tässä reiässä lähtee jalka. Tämä iskee auetessaan sinut tainnoksiin... Pelottava rakkine. Ei minun ja Riikan lempiverme.

Markku vaikuttaa ihan yli -stressaantuneelta. Pomppii ylös sängystä ennen aikojaan. Yrittää tehdä kaasu pohjassa hommia, että saa kaiken pysymään "hanskassa"...