Todella terhakka pakkaus. Virtaa on kuin pienessä voimalaitoksessa. Markku aloitti tänään treenit ihan tikapuiden alapäästä, eli kävelemisestä. Ryntäilyä ei sallittu eikä turhan pyörimistä. Tyttö oli revetä liitoksistaan. Samaa hommaa jatkettiin karsinassa-ei saa pyöriä eikä poukkoilla. Harjoittelu jatkui kunnes tyttö alistui kohtaloonsa. Tämä päivä harjoitellaan varmaankin ihan näitä perusjuttuja.

Otin muutaman kuvan kun tyttö lähti ulos. Iloista oli meno sielläkin.

 Utelias ja fiksu tyttö, liikaa on vain tuota omaa tahtoa ja koheltamista.

1589577.jpg

Kiirettä pitää!!!

1589578.jpg

Harashoo aidan takana oli ihan innoissaan uudesta tädistä.

1589582.jpg

Huomaa Nissen pää kuvan alalaidassa :)

1589584.jpg

Suokkineiti ei juuri joutanut tammoihin tutustumaan-oli niin paljon nähtävää ja koettavaa...

1589586.jpg

Minä olen Ranskanperuna MOOI! Kukas sinä olet? Tunnetko sinä Mirkku-Pimun, minä olen hänen siskotyttönsä-heti löytyi tuttuja :)

1589588.jpg

Nisse on aina valmiina auttamaan tallitöissä. (lue: aina siellä missä ei pitäisi)

1589593.jpg

Aamulla vetäisin ruohonleikkurin etupihalla käyntiin. Lueskelin tuossa taannoin Elliksen blogia, jossa hän halusi -oliko se nyt vuohia tai lampaita nurmikon leikkuriksi-se on iiiiso virhe ottaa sellainen kaalimaan vartija töihin-se syö kaiken muun paitsi nurmikon-nimimerkillä kokemusta on roppakaupalla. Ei tarvitse haaveilla mitään puutarhaunelmia sen jälkeen :)

1589603.jpg

Nisse vahtii, ettei mammatamma laiskottele töissään.

Tänään olisi taas hiittipäivä. Astutuksia, rehunhaku päivä-ja sitten onkin jo iltamyöhä joten eipä tänäänkään tarvitse miettiä mitä tekisi.