Molemmilla Tinkereillä oli aamulla jalat priimakuivat. Aika hieno juttu nääs. Startit ei siis pahasti vaivanneet. Lapstogo Tinker meni rutiinin ihan kohtuu hyvin, kakkosena maalissa. Turpakarvan verran jäi jälkeen ykkösestä. Päätanko on sille kyllä oiva apuri. Me olimme kyllä unohtaneet päätangon kiinnitysremelin toisiin valjaisiin, joten lämmitys piti ajaa ilman ja minä juoksin hikipäässä ostamaan valjasautosta uuden sellaisen. Starttiin ei ollutkaan enää paljon aikaa, että todella sai kinttujaan taas nostella.

Midas meni siihen asti huippu hyvin kunnes pompasi laukalle, olisiko edellä ajaneen raipan pää napsahtanut turpaan, näin Markku epäili. Midas oli startin jälkeen ihan kuohuksissaan. Komenteli minua päästämään irti pesupaikalla. Näki kun suomenhoplia juoksenteli varikkoalueella ja olisi tahtonut lähteä mukaan. Nosti jalan mahdollisimman korkealle ja paukautti lattiaan,  että akka irti ne narut ja äkkiä, nyt pitää lähteä töihin. Midaksesta tuli varikkoalueella ostotarjous. Markku sanoi, että ainakin 00.000e (en kehtaa sanoa summaa) pitää saada että myydään. Taisi kyllä Tiimiläiset olla eri mieltä, että ei myydä poikaa:) Jospa se ostaja ehdokas ottaisi jonkun nuoremman varsan.....

Kotiin päästyämme kauramies soitti, että nyt voisi hakea kuorman jos vain sopii. Markku parka lähti niiltä sijoiltaan hakemaan kuormaa. Pitkä päivä tuli taas:)

Meidän katoksilla oli ihan Lasnen näköinen poika ajamassa heppaa. Ilman pitkiä hiuksia. Kun heppa ja Lasne 2 olivat tulossa lämmittelemästä hevosta radalta vastaanotti hoplaa joku mies. Meidän kohdalla hevonen viskasi päätään rajusti yläspäin ja mies kimmahti kättään pidellen toiseen suuntaan. Sanoi että taisi tikit aueta. Minä menin auttamaan hevosen katoksille ja mies kertoi, että oli juuri tullut käsi leikkauksesta ja nyt taisi ratketa haava auki. Lasne 2 ehdotti, että jos menisi ambulanssille tarkistuttamaan käden. Minä toitotin samaa, että äkkiä vaan sinne näyttämään kättä. En tiedä menikö....

Minulla on ollut hartiat ja lapaluut niin jumissa, että oksettaa. Kipu on ihan käsittämätön. Tullenee veden kannosta tarhoihin... Enkös viime vuonnakin valitellut samaa... Lisää puutarhaletkua kiitos tähän firmaan.

Minäpäs valun etsimään Kiuruveden klinikan numeroa. Igor lähtee tarkistuttamaan roipelit. Ehkä sviippaa vähän lyhyempää askelta takajalalla.... Jospa se aiheuttaa ne laukat????

Kaisa: otettiin tavaraa liikkeeltä, laitan viestiä mitä ryövättiin-ei ole siellä vielä ylhäällä.

Ja kiitos mamma ruuasta, pelastit taas meidät. Lauantaina piti käydä kaupassa, mutta päivä venyi ja me mihinkään keretty. Jääkaapissa on taas jotain ketsuppi salaattikastike tyyppisiä viritelmiä.