Sain ihan idioottimaisen idean kokeilla ottaa kuvia valokuva-albumin kuvista. Katsotaan miten ne täällä näkyy... Tuskin hyvin kaksisesti :)

1829795.jpg

Run And Pray pienenä. Ensimmäinen oma varsa! Vähän sitä oli onnesta soikiona!!! Siitä kehkeytyikin oivallinen laukkaratsureima....Heheheh...

1829811.jpg

Kaikista rakkaimmat lapset. Milli ja Esko etualalla. Molemmat kuolleet vanhuuteen. Taka-alalla Rimppa-Imppa joka on Kaisan koira. Vielä sinnittelee kevytdementiankourissa. On jo noin... 100v?

1829822.jpg

Campo De Carne- juna-asema lähellä Roomaa. Markku roudasi meidät joka aamu tänne. Me matkustimme katselemaan Rooman ihmeitä. Tarkoittiko tuo Campo De Carne jotain lihakenttää vai mikä ihme se olikaan Suomeksi?

1829832.jpg

Hemmetti!!! Kuva on nurinperin, no kurkkikaa sitä kyljellänne... Arvatkaa kuka tämä hevonen on?

Varenne!! Markku esitteli meille (Kaisalle ja minulle) työpaikkansa hevosia. Myös Varennen, mie sitä silloin tiennyt miten hieno hevonen se oli. Ihan sama vaikka olisi esitellyt Polle Moniponin, yhtä paljon sanoi silloin meikäläiselle....

1829862.jpg

Kun palasimme Suomeen Kaisa kysyi minulta, että hei-eikös tuo hevonen ollut siellä Markun duunipaikassa. Meinasin tippua lihavalle pyrsölleni tajutessani valokuva-albumissa olevan hevosen olevan sama polluska...

1829886.jpg

Markun työpaikka Italiassa. Mies itse kovasti siinä töitä paiskii :)

1829899.jpg

Minä merenrannalla. Siellä oli ihan huikeita maisemia. Ihan käsittämätön paikka. Keskelle historiallista sydeemiä on paukaistu kaupunki. Ei voi tälläinen maalaistollo sitä käsittää...

1829911.jpg

Tallialueen pihalla oli tälläinen hieno tallilogo.  Koko paikka oli aidattu ja siellä oli sähköllä toimiva portti. Aika hieno paikka...

1829921.jpg

Jahas, nyt palattiin Suomen kamaralle, tässä on pappa. Ensimmäinen oma hevonen. Eletään niitä aikoja, kun olin sen vasta saanut.

1829932.jpg

Hyppäämme takaisin Italiaan.... Lentokentältä soitin Markulle, että miten ihmeessä pääsemme Markun luo. Hän oli nimittäin siinä lähellä raviradalla laittelemassa hevosia. Poimin sanoja paperille ylös, että pystyin taximiehelle sanomaan, että mihin meidät kuskaa. Miksiköhän siinä lukee Mimmuli? En tajua...

1829959.jpg

Markku ja Chiquita

1829990.jpg

Roomasta otettu kuva. Koko kaupunki oli tälläistä. Ainakin niinpitkälle kuin jalan jaksoimme kulkea. Yritimme joka päivä mennä vähän erisuuntaan, että olisimme nähneet mahdollisimman paljon. Olin muuten kuumeessa ja korvat meni lukkoon lentokoneessa. Pari päivää olin ihan hoo-moilasena, että mitä? Sano uudestaan-mitä?

1830005.jpg

Valokuva-albumista vähän useampi kuva kerralla esitykseen. Tuossa taidettiin hengailla useampanakin päivänä. Kadun ylitys oli yhtä helvettiä. Tie oli ihan jumalattoman leveä ja autoja sinkoili 250km/h. Piti vain liimautua muiden kulkioiden imuun ja toivoa parasta.

1830039.jpg

Minä Bulgariassa Kaisan kanssa. Olisipa meidän talon vieressä tälläinen biitsi...Varnassa heti linja-autosta ulos astuttuamme ensimmäinen taskuvaras yritti iskeä kätensä Kaisan repusta sisään. Kiljahtelin kuin hyeena, kun en oikein tiennyt mitä kieltä olisin käyttänyt.

 

1830044.jpg

Pappa näytelmässä. Lukeeko tuossa vuonna 01? Esitys oli Vaahteramäen Eemeli. Papalla ratsastaa poika joka ei ollut koskaan ennen hevosen selässä ollut. Mainiosti molemmat toimivat yhteen ja homma pelitti hienosti!!! Oli kiva näytelmä. Siihen aikaan oli tosi paljon nuorisoteatterin esittämiä juttuja. Pitää hattua nostaa, on varmasti ollut voimainponnistus saada esitykset kokoon.

1830077.jpg

Run And Rain pienenä Siikajoella.

1830089.jpg

Run And Rain vastasyntyneenä. Vähän oiotaan jalkoja ulkona.

1830097.jpg

Tallin rakennustarpeita näköjään pihalla...

Kuvat ei nyt olleet kaksisia, mutta muistelot olivat sitäkin rikkaimpia pään sisällä, kun mietiskeli menneitä aikoja.  Iltaruokinnan aika lähestyy joten poistun areenalta-adios.