Tiimiläisille:

 

C kävi tiistaina hiitillä. Ihan pyllylleen mänt. Lyönyt kainaloihinsakkin. Iso patti ja muutama hilseilevä kohta. Ke kävi Midaksen kanssa vielä kokeilemassa Nerkoolla. Oli kainalosuojat ja Markku kai jotain kengän poisto juttuja oli myös kokeillut. Itse en ollut mukana. Ei ilmoittanut koelähtöön. Joten sepäs siitä sitten. Midas taas juoksee ok. Kinnerpatti on kai samanlainen. Pieni kohouma, ei lämpöä. Sitä on kylmätty 2 kertaa päivässä jäillä. Markku lähtee Pakkasen Tuomaksen kyytiin huomenna sinne Joensuuhun. Mie varmaan jään kotimieheksi??? Ei vielä olla puhuttu asiasta sen tarkemmin.

Ivan ja Igor pääsivät ensi ti Kuopioon autolähtöön. Ivania ajaa Tuomas ja Markku Igoria. Lähtö kolme. Ivan on numerolla 4 ja Igor numerolla 11. Ihan on hyvät mahdollisuudet pärjätä. Claudekin tulee:) On aika kuumakalle. Oli katoksilla viimeksi vieressä. Riehuu ihan raivopäänä:):):)

Ivanilla on ollut kovasti virtaa. Kärryjen edessä hyppyytti pyllyä, luulin jo että potkasee. Laitumella nousi pystyyn ja uhitteli kaviolla kun olin siellä sen kanssa.  Karva kiiltää, muilla vaihtuu karva ja ne on sellaisia pölypallon näköisiä. Ivan on päättänyt pysyä komeassa kesäturkissa.

Eilen juoksuttelin 1,5 vuosikkaat tarhassa. Voi kun ne on herttaisia. Kuvittelivat varmaan kovastikkin juoksevansa kun teputtivat peräkkäin pitkin peltoa. Välillä tuli törmäilyjä, kun joku tollukka kesken kaiken iskee jarrut päälle. Muut takana tietenkin tussahtavat perään niinkuin autokolarissa konsanaan:) Harashoolla komein ravi. Mutta on kovin laiska. Jäisi seisoskelemaan kun muu porukka hölkkää. Ei oikein ymmärtänyt mikä on harjoituksen pointti. Turhanpäiten laukkailla pitkin peltoja. Ei pitänyt sitä kovin tärkeänä ja jäi aina lonehtimaan jonnekkin nurkkaan. Tänään harkka varmaan uusitaan kun on näin hyvä keli.

Tänään tulee Alakorpi tunnistamaan varsat. Siru niskaan ja verikokeet labraan.

Kaisa: En jaksa millään keskittyä nyt sähköposteihin. Laskuja varmaan olet laittanut. Katselen tässä paremmalla ajalla.... Keskityn tänään ulkohommiin.

Hyvää kevättä!

(lainasin kolmosen säätytöltä tuon lauseen. Joannalla pikkusen hakusessa vielä tämä säätyttönä olo.... Hermo kiristyy heti kun näkee sen astelevan ruutuun piippaamaan. Ja iinimiinipikkuisen on sekaisin kaikesta... Kevättäpä hyvinkin.... Ei pitäisi haukkua, mutta aikuistenoikeasti se on aika huono siinä hommassa.)