www.facebook.com/video/video.php

 

Harmivan laukkaa.

Filminpätkä on uuden omistajan ottama. En tiedä näkyykö linkki sellaisille jotka eivät hengaa naamakirjassa.... Mut kokeilkaa kattoa.

Mie oon kipee. Nukahdin illalla varmaan jo kuuden jälkeen ja se kostautui aamuyö kukkumisena. Fiksumpi immeinen menisi lääkäriin hakemaan lääkekuurin, mutta tyhmempi vaivaannuttaa ensin itsensä kunnolla ennekuin menee vaivojansa vinkumaan.

Eilen oli kiva sadekuuro. Vettä tuli sellaisella voimalla, että tallin kynnyksen yli meni vettä talliin jatkaen matkaa purona valjashuoneeseen. Meikäläinen trimmasi nurmikkoa vähän aikaa todeten, että vedenpaisumuksessa ja ukkosessa se ei ole kivaa. Massi odottikin jo hyvin huolestuneena sisällä. Liimautui kinttuun. Sehän ei ukkosesta tykkää. Sitten se hoksasi, että lauman johtaja Markku tulee sisään ja liimautui siihen. (Se varmaan on vielä turvallisempi kuin meikäläinen?)

 

Vakuutusyhtiö tarkasti särkyneen paalaimen. 3000e vahingonkorvaukset tulossa. Ja kai ne maksaa suurimman osan urakoitsijan tekemistä töistä heinäpellolla. Mutta ei kaikkea.. Omavastuu vajaa tonni ja alveja ne ei maksa.

Joo... Jos yrittäisi vielä vähän nukkua....

Jopa Markku muutaman pollen kengittäisi, niin pääsisi taas kunnolla ajelemaan.

Markulle, joka aikoo joskus savusaunan rakentaa:

www.savusauna.fi/index.php

Törmäillään:)