Igor ja Ivan pääsivät startille. Ensi tiistaina. Ensimmäinen lähtö. Igor on numerolla yksi ja Ivan numerolla 9. Nyt olisi nappi sarja, joten jännittää kovasti miten ukot juoksee. Pahus vain kun maa jäätyi, olisi pitänyt yksi kovempi ajo saada vielä alle.

Joulukuun eka päivä otettu kuva. Vielä märät kelit. Pimeää. 15.00 oli jo ikävä tehdä hämärässä hommia. Puoli neljältä olisin voinut jo rueta nyyhkyttämään, kun oli niin kurjaa, yhyyyyyyyy-niinkuin pikkulapsi, kevyt kitinää:) Ilmeisesti hirvet oli metsän rajasta hajoittaneet aidan päreiksi. Tien kohdalla oli toinen reikä. Tai sitten se on ollut-----?---- En tiedä, hevoset ei ainakaan. Muutenhan ne olisi karanneet.

Idalle, jeps, tonni ja kolmet kärryt. Näin se taisi mennä. Customit pääsee varmaan heti tulikokeeseen. 8 päivän startille. Gomia kävi muutes heppakopissa. Ei ongelmia, käveli melkein samantien kyytiin. Hieman sitä jänskitti, mutta hillitsi hermonsa. Söi kauroja kupista. Ovia ei pantu kiinni, oli tälläinen harmiton harjoittelu.

Ineksen varsa juoksee myös 8 päivä. Tamperella koelähtöä. Nimi on Titane Nordique. Seuraamme jännityksellä. Ja 6 päivä Brave Cane. Joskus ollut meillä hoidossa, sellainen pitkäkorvainen honkkeli varsa oli. Ei taida siitä oikein juoksijaa tulla....

12 päivä on Kuopiossa startti myös. Varovaisia pähkäilyjä, että entäs jos C lähtisi nyt sinne koelähtöön... Vai meneekö Ivan ja Igor nappisarjaan. C:n hiitin jälkeen tietää enemmän. Maanantaina ilmo. Ennen sitä pitää käydä Kuopiossa päräyttämässä tammaa.

Harashoo. Tätä varsaa on kyselty Western ratsuksi....

Liekkö minulla ollut muuta juoruttavaa.... En muista...

Kaisalle sen verran, että nyt kun on maa jäässä, niin ratsastele varovasti, heppa kompastuu helposti ja ihminen lähtee kuin katapultti selästä. Nimimerkillä selkärangan murtuman saanut tällä tavalla.... Usko vanahempoos!!! Paljonko on sillä sadeloimella ulosmyyntihinta, mikä on mammatamman päällä?