minä sain flunssan. Se on jokavuotinen perinne josta alkaa meikäläisen "kirjoissa" syksy. Eilen olin päivällä vähän aikaa vällyjen alla, mutta eihän siellä kauan jaksanut makoilla, vaan hommiin teki mieli :) Tänään on varsat Harmin Harashoo,Harmiel Tinker ja Casanova Harmi olleet 1 kertaa yksin pihatossa ILMAN äitejä. Itku oli kova ja mammatkin steppasivat aidanvartta edestakaisin kimeästi höristen. Olisivatkohan pojat olleet suurinpiirtein tunnin keskenään jonka jälkeen päästimme ne takaisin mammojen luo.

Markku harjoitteli myös näyttelyjä varten varsojen kanssa juoksemista ja minä mukamas mittailin haravan varrella sään korkeutta ja muutenkin hössötin sen kepakon kanssa, että varsat olisivat paikoillaan sitten kun niitä tultaisiin näyttelyissä tutkimaan.

Huomenna olisi ravit. Pitänee tänään putsailla ja rasvata valjaat valmiiksi. Kuvia ja muita kuulumisia sitten myöhemmin enemmän. Nyt pitää lähteä iltahommia tekemään ennenkuin alkaa EMMERDALE!!!! Ainut ohjelma jota seuraan silmät soikeana. Minullahan ei ole kelloa ollut luojan vuosiin. Aivot on oppineet minuutilleen sanomaan milloin emis alkaa, työt loppuu samantien siihen ja puolituntinen vietetään tv-tä tuijottaen :)