Hiitti meni tosi hyvin. Sir Harmi menee heittämällä opparin läpi jos tähän päivään on uskominen. Ravi luonnistuu ja ei pelkää mitään. Ihan kuin vanha tekijä. Markku ajoi sitä. Minä ajoin Harmieliä. Se taas pelkäsi ja letkuili miten sattui. Kyllä sekin osaa ravata kun muistaa keskittyä työhönsä. Aika lapsellinen tapaus se kuitenkin on. Kyllästyttämistreeniä tarvitaan-eli toistoja.

Sir Harmista Markku taisi sanoa, että se on KUNINGAS.  Ja minä mietin, että hintaa olisi pitänyt ostajalle sanoa puolet lisää, oli se sen verran hyvä...

Harmix Tinkeristä kuului uutisia. On kuulemma edelleen kiltti ja mukava kaveri. Lapset sillä ratsastelee. Hörönaurut sain kun kuulin, että Turjan Jori (Niille jotka eivät tiedä kuka hän on, niin kerrottakoon että maailman kuulu valmentaja jonka opissa Markkukin on ollut Italiassa.) on katsonut Harmixin juoksun netin kautta Italiassa ja soittanut sitten Aleksille, että laita sille smurffilappu jossa on reikä. Siiiiis kuvitelkaa Turja katsoo Harmixin juoksua:):):) Harmixin juoksuja seuraa kuulemma muutkin, on se niin ihme epeli kun lähti yhtä äkkiä pelittämään niin hyvin.

Tuon soiton jälkeen Markku soitti Aleksille ja juttelivat heppasista pitkän tovin. Markku otti Turjan numeron ylös Aleksilta ja aikoi soitella sillekkin verestääkseen vanhoja hyviä aikoja ja kertoakseen kuulumiset.

ULTRAAJA TULEE TORSTAINA. Joten jos tammamammat kantavia, niin ne voi tulla sitten hakemaan kun kerkiää....

Lehdestä oli tullut viestiä, että sieltä haluttaisiin tulla kuvaamaan puhtaita orloveita ja Goodbye Charlieta. No mikäettei jos olemme silloin kotona.