Kerkesinpäs tallentamaan cammeralla Sussun paluun lenkiltä. Markku ja Sussu olivatkin lähteneet salaa ilman minua ja sitten hokasin, että hevonen ja kärryt puuttuu. Jäin sitten kyttäämään aidan varteen, että saan napattua heidän paluunsa.

1667491.jpg

Täältä sitä tullaan reippain askelin.

1667495.jpg

Parkkeeraus tallin taakse.

1667500.jpg

Markku alkaa purkamaan Sussulta vehkeitä irti. Ja huomhuom-Sussu seisoo irti hermoilematta!!!! Mikä taidonnäyte tytöltä jolla on takiaisia takapuolessa-syndrooma :)

1667503.jpg

Markku alkaa siirtymään tamman toiselle puolen saadakseen aisat irti valjaista.

1667580.jpg

Tamma katselee, että lähteväthän ne kärryt nyt varmasti pois niinkuin on sovittu.

1667510.jpg

Ja voilaa-kärryt on poissa ja tamma on valmiina lähtemään sisälle riisuttavaksi valjaista. Näin se vain oppi menee pikkuhiljaa perille.

Markku on muuten tehnyt talliremppaakin jo vähäsen. Tallin takaseinään on tullut takaovi josta pääsen viemään kakat suoraan tunkiolle. Tallin päätyyn puretaan isompi oviaukko. Sitten pääsee karauttamaan kärryillä vaikka suoraan tallista. Tosin olen jo tottunut valjastamaan pihalla, joten tokko jaksan raahata kärryjä sisälle ikinä... :)

1667528.jpg

Hepankakalla kasvaneita raparperejä! Lehdet on valtavan kokoisia. Rakastan näitä jättikasveja, niitä on meillä joka nurkalla. Osa kasvustoista on varmaan meikäläisestäkin isompia....

Olipas pitkä duunipäivä. Markku tuntuu vieläkin nakuttelevan jotain haravakoneen osia pihalla. Mikäpä tuolla ulkona oli ollessa kun aurinko paistoi koko päivän :)

Ainiin, vielä pitää mainita, että olemme ahmineet mamman antamia herkkuja kaikilla tauoilla niin, että napa paukkuu vieläkin. Kohta ei vyötä tarvita housuihin, hehehhe....