Kaikkea on satanut.... Vettä ilmeisesti koko yön, sillä päätie oli muuttunut suoksi. Ja paikka paikoin kaviot upposi kuin routakuoppiin.... Karseasti tullut vettä???

 

Super Harmin Tiimi tulee Oulun suunnalta viikonloppuna katsomaan Hirmu Harmia. Jos ottavat sitten senkin itselleen. Saas nähdä tykästyvätkö poikaan. Ja Nöpö kuulemma lähtee lauantaina-lukaisin juuri tuolta kommenteista. Onko väliä mihin aikaan Nöpö tulee, en tiedä kumpanako päivänä nuo hepan katsojat aikoivat piipahtaa. Minäpäs katson onko matolääkettä enää hyllyssä. Ilmoitan jos sieltä ylimääräisiä löytyy. Igor muuttaakin sitten takaisin Nöpön koppiin ja Foxtrot ja Gomia muuttavat niin, että tissiä ei enää imutella. Voi sitä elämän surkeutta:)

Kaisalle: Juu, tuon tavarat ja muut vermeet liikkeelle, ainut haittapuoli on että pitäisi autoon mahduttaa kahden hevosen tavarat. Lavalle ei voi laittaa, kun sataa. Että miten saan survottua ne kaikki sinne....

Tänään olisi ravit Ivanilla ja Igorilla. Ei kyllä kauheasti innosta lähteä. Tai siis innostaa, mutta ei Markun kanssa. Olen aika loukkaantunut siihen. Ja tuskin ihan heti lepyn. Haluaisiko joku tuon Uunon itselleen? Voi viedä. Ja kun käytetty on, niin ei ole palautusoikeutta:):):)