Nyt ei sitten tarkoita sitä mitä luulette vaan=

http://en.wikipedia.org/wiki/Horo_%28cloak%29

Mielenkiintoinen kapine. Silkkipussi joka tuulessa pullistuu. (Ratsastajien selässä.) Jostain kumman syystä se pysäyttää 70% ammutut nuolet. Nuolen varsi tarttuu kiinni kankaaseen. Kyllä se ihminen on keksinyt kaikenlaista pysyäkseen hengissä.

 

Harmiel T. jää pois startilta. Ei ollut hyvä viimeistelyssä.

Monterone Narva oli eilen 3!!! Onnea!

 

Tirppa uutisia. Kevyet etukengät saa sen liitämään. Erittäin hieno askel. Markku on ollut pelkkää hymyä. Koelähtö siintelee mielessä.

 

Kassu uutisia. Hiitit menneet ookoo. Ja pirteä mieli hiittien jälkeen. Eilen ukkeli iltamissa näki minun tulevan naru kädessä kohti tarhaa. Ilostui niin, että hyppeli parisenkymmentä kertaa pystyyn. Virtaa on. Katsoin ilmolistaa "Oma tallista", 22 oli ilmottautunut tähän mennessä samaan sarjaan. (12 pääsee.) Joten melko varmasti karsitaan.

MAMMA= Markku unhoitti eilen kukkaron, joten tänään pitänee valua kaupalle. Voin tulla piipahtamaan. Ja kai sitä pitäisi käydä äänestämässä.... En halua enää äänestää ketään... Heheheh....

Ps: Ihana Kari oli lainannut Markulle Valmettiin ketjut. Meillä kun ei ole ketjuja kuin Massikassa.... Meikäläisellä vähemmän mahankouristeluja kun ei tarvitse miettiä mihin ojaan se heinäkuormien kanssa kellahtaa.