Sähköpostissa oli viesti, että Laukaassa asuva mies haluaisi ensi viikolla tulla katsomaan Harmidas Tinkeriä. (IIIIIIIIIK, rehellisyyden nimissä aina kun joku sanoo ostavansa/haluavansa ostaa meiltä hevosen tuntuu siltä, että tekisi mieli sanoa, ettei se ole myytävänä. Kunhan ollaan huvikseen vain ilmoiteltu. Ei meidän kullannuput saa kotoa lähteä!!! Realiteetit on kuitenkin ne, että kyllä joku on aina silloin tällöin myytäväkin, vikisen minä miten paljon tahansa.)

Eilen puskettiin töitä ihan urakalla. Lomittajakin oli siis paikalla. Ihan tuli hyvä mieli, kun niin monta asiaa tuli hoidettua.

Tiet on ihan palikka jäässä. Ajaminen aika mahdotonta. Pitää kokeilla mennä pellolle. Markulle jätin Igorin kengitykseen sisälle, joten siitä voi suoraan sujuvasti lähteä liikenteeseen:)

Illan hämärissä Massi nautiskelee kovan työpäivän päätteeksi pehmeästä sohvasta. Riikka-tyyny on niitä tilkkuja mitä annoit.

Tietääkö kukaan mitä maksaa ammattivalmentajalisenssi? Markulle meinasin sellaista. (Oletteko huomannut, että Markulla on nyt A- kortti.) Kaikki muut ehdot täyttäisi, mutta yksi tentti pitää käydä tekemässä. Mutta jos se maksaa vuodessa triljoonan, että nimen saa pidettyä voimassa, niin en sitten tiedä... Hyödyt tästä olisi:

-oppari ja koelähdön suorittaneet 2v saisi -oliko se nyt jopa 750e per lätty.

- jos joku jättää maksut maksamatta tallille, ilmoitus Hippokseen ja sen jälkeen ne pistää elukat ilmo kieltoon tai jotain muita ilkeitä juttuja.

Välillä pyörittiin ympäri ja taas palattiin selkäkellintä asentoon. Oikea norppa.

Olen virkannut räsymattoja. Kurakelit olleet, niin eipä paljon haittaa jos aikansa käyttää ja viskaa menemään. Tänne ne säkit on menneet:)