Taas on tullut kaksi ja puoli tuntia huhkittua ulkona. Eläimille ruokaa ja vettä, raapsuttelua ja tarkistusta. Valtakunnassa kaikki hyvin.

Tänään tulee MÖRRIÄINEN!!!!!! Vähän innoissani olen! Se on sellainen minikone, maatilan monitoimimylly. Testataan kuinka soveltuu näihin oloihin. Toivottavasti päältäajettava ruohonleikkurikin tulisi kyläilemään:) Mihin me joutuisimmekaan ilman Markun veljeä:) On kyllä niin tuhannessa asiassa jeesaillut, ettei usko kukaan.

Kesämökkinaapurit tuli viikonlopuksi kyläilemään. Muuten olemme rauhaisaa rinnakkaiseloa viettäneet, paitsi eilen meinasin herneet vetää keuhkoon, kun joku nainen ajoi (niitä kesävieraita tulee aina ziljoona autoa) töötti pohjassa pihatietä pitkin. Harmiel oli pikkuaitauksessa kiviaidan vieressä-se kun ei saa juoksta sen murtuneen roipelinsa kanssa. Itse olin pellolla viemässä tammoille heinää, joten ei ollut mitään keinoa saada sitä naista "kuriin". Koirat nimittäin olivat pihatiellä, siinähän ne yleensä päivystää. Niitä kai se nainen yritti häätää ohi kaahatessaan. Vereni kiehui vähän aikaa kohtuu kuumana. Markulle sanoin, että kohta tulee kyltti porttiin, että autoilla pihaan ajo kielletty. Siellä on Paavon polku metsänreunassa, voi kävellä sitä kautta mökille:):) Vanhempi väki on ihan ok. Mutta se nuorempi sakki on sellaista, että... Eivät tiedä hevonkukkua eläimistä. Paras lienee se kerta kun siellä meidän yksityisellä lenkkipolulla täti oli koirien kanssa ja se oli hoksannut, että olen tulossa hevosen kanssa-meni sitten kyykkysilleen koirien kanssa pusikkoon piiloon. Yhtään jos hevosia tuntee, niin taktiikka oli niin väärä kuin olla ja voi. No meitä on moneen junaan ja osa jää asemalle...

Nöpö asiaa:

Nöpöllä on myös takajalassa muhkura luun päällä. Lieneekö se sitten puikkoluu. Olisiko entiset tarhakaverit potkaisseet?

Silmälaput laitettiin sen takia, että kun apumies edestä lähtee pois, niin varsan ajatusmaailmaanhan ei kuulu olla se rohkea ja reipas edeltä kävelijä, vaan aina pitäisi olla se turvallinen selkä minkä takana kuljetaan. Silloin yleensä varsa alkaa kurkkimaan sivulle(kun takana kärryillä on se turvallinen selkä) ja jotkut jopa vetävät pään linkkuun kylkeä vasten ja silloin mennään mukkelismakkelis. Kun varsoista huomaa, että ne osaavat mennä reippaasti eteenpäin, voi ne laput poistaa.

Minäpäs lähden ripustamaan pyykkiä narulle. Ja uutta koneellista tunkemaan sisään. Markun ajokamppeet pitää puunata puhtaiksi ensi perjantaita varten....