Pitäkää Lapstogo Tinkerille peukkuja pystyssä. Tamma on ollut jotenkin....muissa maailmoissa... Olisikohan sillä poikaystävä asiat mielessä.... Toivottavasti tyttö kuitenkin pystyy kokoamaan mielensä ja juoksee hyvän tuloksen.

Tamma pääsi myös Joensuuhun. Eli jännitystä riittää päiväkausiksi.

Pitääpä vielä kertoa tarina joka nyt naurattaa:

Markku meni ajamaan hevosella tielle ja sanoi palatessaan, että tiellä näkyi karhuntassun jälkiä. Minullahan tietenkin villi mielikuvitus hirtti päälle, joten näin sinä yönä unta karhulaumasta joka jahtasi minua pitkin lääniä. Ja minä menin lentämällä karkuun. Oli muuten raskasta puuhaa, en saanut millään korkeutta ja karhut saivat sillointällöin hipaistua meikää kintuille.

No seuraavana aamuna minä kerroin sitten Markulle unen ja selvisi, että "karhun jäljet" oli tielanan jäljet-että se siitä sitten..........

1496542.jpg

Tässä on Nerkoolla ison muurahaispesän tonkimisjäljet-karhu?

1496543.jpg

Minähän olen kertonut että meillä on sonnipojat karkailleet aidasta. Tässä herrat lähti retkelle ja riitahan siitä sitten kuitenkin syntyi. Harmin Onnekas on vasemmalla ja Harald Harmi oikealla.

1496544.jpg

Olimme palaamassa kotiin kun pojat viipottivat tiellä-olivat menossa hevostarhoihin syömään herkkuheinää.

1496545.jpg

Vasikat suuntasivat tammapihaton aitaan syömään muovissa ollutta suurpaalia. Omat kuivaheinät on paljon "kuivemman" makuisia.

1496546.jpg

Harald huomaa, että nyt on jääty kiinni itse teosta!