Mikä tukku se haistatti vittua? Siis puhelimessako se henkilö sanoi sinulle (Riikalle), että haista vittu?

Aika törkeää.

Tästäkin voi repiä varmaan kiikkustuolissa  (- sitten joskus-) huumoria.........

 

Markku on paahtanut aamusta asti pellolla hommia. Äskön toi kuorman syöntiheiniä ja lähti tuli pepussa takaisin - sinne jonnekkin. Meikäläisellä on ollut iisimmät hommat. Madotin polleja. Leikkasin Bambin otsatukan josta se raivostui niin, että hyökkäsi Hulda Huolettoman päälle. Onneksi ei minun:) Ja juotin hevosia. Herranjumala että ne joi. Kun toisenpuolen tontin tarhoihin lopetin letkuttamisen piti vesiletku vetää taas takaisin toiseen päähän ja aloittaa alusta.  Ajelin myös Harmielin. Painaa mukavasti ohjille. Radalle pitäisi taas päästä. Ja keräilin nokkosia kuivamaan hevosille.

Mitenkähän Hirmu on pärjännyt uudessa kodissa.... (Aina se vain yhtä paljon jännittää kun hevonen lähtee, että miten se pärjää ja tykkääkö uudet omistajat varmasti tarpeeksi uudesta tulokkaasta.... Ja eihän satu mitään ennenkuin perusrutiinit loksahtavat kohdilleen....)

Vielä on pakko sanoa, että Xtreme Kemp on jäänyt auton alle lenkillä. Siinä on kärryillä istunut mieskin saanut oman osansa tällistä. Poliisi on lopettanut tamman. Hevonen oli Kassun ikäinen ja taisipa kilpailla samoissa lähdöissäkin sen kanssa.... Tuollainen onnettomuus voisi sattua ihan hyvin täälläkin, sen verran päättömästi sivuteillä autot kaahaa. Että jos hevosilla ja kuskeilla on suojeluspyhimys, niin täältä lähtee harras pyyntö, ettei meidän polleille satu ikinä mitään pahaa...