Eilen syntyi Chiquita Tinkerille El Glidestä ori varsa. On kookas ja tukevarakenteinen. Oikeastaan Chiquita ja Glide muistuttavat paljon toisiaan, joten varsasta tulee varmaan hyvin saman tyyppinen.

Varsa nousi melkein samantien jaloilleen horjumatta tai kaatuilematta. Imeminen oli helppo nakki. 10 varsa siis kaikenkaikkiaan.

1560822.jpg

Markku tyytyväisenä katselee uutta tulokasta. Tuli siis taas ori!!! Eihän tämä ole mahdollistakaan.

1560823.jpg

Vähän tumma kuva, mutta siinä varsa alkaa etsiskelemään maitohinkkejä. Kohde on kuitenkin Markun olkapää.

1560824.jpg

Markku ohjaa varsan äidin maitohanoille.

1560825.jpg

Markku tarkastaa mamman maitohanat, että sieltä tulee mitä pitääkin.

1560826.jpg

Laatutarkastuksesta täydet pisteet.

1560827.jpg

Ensimmäinen kakka. Sen jälkeen varsa saikin jäädä äidin kanssa viettämään unihetkiä ja me palasimme omiin töihimme.

1560828.jpg

Sain pitää nimen Casanova Harmi yksöis veellä. Riemuvoitto Harminpaikka vastaan Hippos.

1560829.jpg

Pitihän se vielä ottaa kuva Harmin Harashoosta. Pikku-ukkeli on juottopisteellä.

Lapstogo Tinkeriä oli Hevosurheilussa veikattu ykköseksi! Joko se nyt sitten onnistuisi päihittämään muut? Toivoa sopii :)

Eilen 2v sakki oli hiitillä. Ensimmäinen hiitti mentiin 40 pintaan. Toisen hiitin alussa Markku pyysi minua ajamaan edellä. Tein työtä käskettyä. Kohta kuuluu Markun ärinää, että tiedänkö minä kuinka lujaa me mennään-että hiljennä!!!!  Glums- enpäs ilkeä edes sanoa miten lujaa tuli simitettyä. Sain nuhteita vielä tallillakin. Puolustuksesi ei ole muuta sanottavaa, kun en todellakaan tajunnut meneväni niin lujaa.....Minähän olen melkein aina hiitillä perässä tai sivulla ja loppusuoralla saan vasta spurtata -ehkä-nyt meni sitten tytön vauhtipyörä päässä ihan sekaisin :) Nyt sitten tiedetään, että kyllä niistä irtoaa kivasti vauhtia, juups....

Nyt syömään ja takaisin sorvin ääreen.

Kiitos muuten Riikalle ja Terolle niistä kankaista. Yön pimeinä tunteina olen ommellut niistä tyynynpäällisen ja penkin päällisiä. Ihania materiaaleja. Tuollaisen punaisen samettisohvan kun saisi, niin wow!!! (ja siihen wowwiin hyppäisi saman tien koirat ja se olisi kääääk-hyvin nopeasti...)