Ukkosen ryökäle paukautti yhden kovan pamauksen kirkkaalta taivaalta. Se poksautti tietokoneen modeemin ja tietskailu loppui siihen. Kiitti vaan kovasti ukkosen ryökäle.

Me olemme ahkerasti ajelleet hevosia. Tänäänkin Harmin Garmiwalla rankkasateessa. Markku yritti raahata sitä ravilla perässään-minä istuin kyydissä ja Markku talutti. Poika pisti sinnikkäästi hanttiin, sillä kärryjen vetäminen on harrasta ja vakavaa puuhaa. Kastuttiin sitten suosiolla koko sakki. Samaisen ukkelin suitsiminen oli pitkähkö rupeama. Poika pisti pään ylös niinkuin olen jo aiemmin kertonut, että se pitää jo luonnostaan päätään taivasnavan korkeudessa, joten Markullakin oli työtä ja tuskaa saada ne päähän. Oikeastaan se otti pään kainaloonsa ja ukot painivat pitkän tovin ennenkuin Garmiwa luovutti päänsä alas. Minä huokailin ja vaihtelin jalkaa kun en millään olisi jaksanut niinkauan sitä painiottelua katsella. Vaan loppujen lopuksi orin pää painui nöyrösti alas ja se otti kuolaimet suuhunsa. Taisi sekin yhdesti huokaista jos oikein kuulin-ihan aikuistenoikeasti kuulin.

Kävimme siellä klinikalla maanantaina. Harmidas Tinkerin jalat mm. kuvattiin irotpalojen takia. Ihan on otettu tavaksi kuvata varsat, niin eipähän tarvitse arvailla. Hyvät oli jalat. Klinikalla oli remontti. Siellä vaihdetaan uudet lattiat. Klinikan työtilat oli siirretty sinne missä on se juoksumatto. Klinikan puolelle ei ollut hevosilla mitään asiaa.

 Siellä oli myös kaksi näyttökokeen tekijää:)  Harmidas joutui heidän "uhrikseen". Siellä ne ottivat lääkärin kanssa niitä röntgenkuvia. Toivottavasti läpäisivät kokeen. Taisi ne unohtaa merkata pariin röntgenkuvaan mistä jalasta ja miten päin ne on otettu, no sattuuhan sitä paremmissakin piireissä:)

Torstaina meidän vanhalta Nisse dobberilta leikataan patti jalasta. Pitäkää peukkuja että koiravanhus jaksaa leikkauksen läpi. Patti on ilmeisesti jonkin sortin kasvain.

Kuvia saatte taas ihailtavaksi kunhan jaksan niitä siirrellä koneelle.