Hartikaisen Janin isä oli myös Nerkoolla. Silläkin oli rataan tutustuva hevonen. Puolin ja toisin siinä auteltiin toistemme polleja peruuttamaan katoksille:)

Harmiel toimi hiitissä hyvin. Se on ns. valmis paketti. Ainut kohta missä se häröilee on katoksilta lähteminen. Sen mielestä siinä kohti pitäisi kääntyä takaisin. Elkää kysykö, en tiedä mitä sen päässä liikkuu. Pyysin Markkua että se ajaisi seuraavan hiitin sillä... Saisi miehiset ärähdykset kun alkaa venkoilemaan.

Hirmu meni hienosti. Sekin on melkein valmis paketti. Sille laitettiin munasuojat , päätanko ja puoltajankuolain. Vähän avittamaan kaarteisiin joita sen oli vaikea mennä Kuopiossa oikeaan suuntaan. Nyt ei harkkattukkaan muuta kuin oikeaan suuntaan juoksua.

Kaisalle:

Sie et tajuu miten hidas tää kone on. Yhteys on 4 pykälää hitaampi kuin pitäisi olla ja tässä on jo kaikenmaailman antennit. Käytännössä siis hitain yhteys mitä maailmasta varmaan löytää. Että saan edes sähköpostin auki menee puoli vuotta. Eli pelkkien linkkien etsiminen vaatii järjettömän ajan koneella istumista. Saati että kirjotittelee ne viestit. V...u. Siis sinähän se olet kaupan myyjä, perhana palvele minua kuin asiakasta. Sanotsie muillekkii asiakkaille, että etsi itse. Ja minähän perhana vieköön etsin ne jo valmiiksi. Asiakaspalautelaatikkoon vilautan nyt  virtuaalisen vastauksen, että sain huonoa palvelua.

Ja Riikka-mikset sie auta, takulla tiedät ongelman. En millään pysty uskomaan, että siinä juoruilunlomassa et joutaisi hommaa tekemään...

Haistakaa huilu molemmat..... Ja irvistys päälle.