Lienemmekö Chiquitan kanssa lyöneet tyhmät päät yhteen, koska oikeastihhan se ilmo pvä Kuopioon on tänään. Voisin kyllä vannoa, että.....se oli silloin torstaina. Molemmat Tinkeriläiset ilmoitetaan. No jokatapauksessa ravit on meikäläisen syntskäpvänä eli 3.5. Synttäreistä puheenollen, minä päivänä mude tehdään kakku? Onhan meidän molempien päiviä juhlistettava ja minähän en kakkua jätä syömättä jos siihen on pienikin tekosyy vääntää... Tehdäänkö teillä?

Kohta pitäisi lähteä astuttamaan BWT. Se taas huitoikin kaviolla, että huhuu, minä täällä, minäminäminä.... Charlie jäi vikittelemään Garmonia. Tulenee kohta varsakiimaan. Garmon saa avokarsinasta kurkkia Charlieta. Ei vielä oikein ollut puolesta, eikä kyllä vastaankaan. Hän siis miettii vielä. Charlielta nostin rehuannosta treenihevosen annokseen. Nyt olisi niin komiassa lihassa, joten toivon sen pysyvän samanlaisena pallona:)

Keskiviikkona on Cheyennen laskettu aika. Chiquitan heti perään. Molemmat ovatkin ihan räjähtämispisteessä. Palloja joilla on korvat ja häntä. Cheyenne on ihan hirveä tallissa. Pihattohevosena sen järjenvalo sammuu kun se joutuu sisälle. Menee hermot kaikilta. Ja se on kova tyttö potkimaan. Seinät rutisee, kun se lataa takasilla tällejä. Syyksi kelpaa ihan mikä vain. Vaikka se, että kävelen käytävällä. Futum ja bam se pläjäyttää sarjan seinään. Ei kuulu minun suosikkitammoihin.

Irina uutisia: Rouvahan hieman mulkoili meitä onnettomuuden jälkeen. Mietti, että onkohan tässä puuhassa järkeä. Nyt on palautunut ennalleen. Eli "treenit" jatkuu. Tamman kengitys päivitetään kohta.

Onko Kaisa Agrista haettavaa? Laita lista. 3 pvä voidaan tiputtaa kyydistä. Pitää ke tai to hakea.

1240803048_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Eihän tätä kuvaa vielä ollut? Eiliseltä retkeltä. Jokohan kohta uskaltaisi laittaa Garmonin ja mamman samaan tarhaan.... Sitä pitää harkita....

1240804581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nouse jo ukko, lähdetään kirmaamaan!