Ivanin elämään uusi käänne, ei lähdekkään Ruotsiin vaan meneekin samaan talliin kun Igor. Eilinen päivä suunniteltiin että miten se sinne raahataan. Että ajetaanko startti Forssassa Ivanilla ja Midaksella, sekä Igor kuulemma tulee sinne myös jos ei karsita. No Illalla tuli soitto, että kuski haluaa Ivanin heti sinne ja ajaa itse. Pikapäätös tehtiin, että no jos nuin innokas on ottamaan niin pitää antaa ajaa. Ivan lähtee huomenna Jyväskylään ja sieltä sitten joku tulee sen hakemaan.

Mukava oli kuulla, että ovat tykänneet Igorista. Ja että yhteinen sävel on löytynyt.

Väliin kerettiin pojille suunnitella Seinäjoen starttiakin. Tänään ilmopvä. Mutta en nyt sitten tiedä mihin Markku Midaksen ilmoittaa.

Hassua. Liekkö Igorin juoksu kirvoittanut ihmiset miettimään Igorin emää. Kyselyitä useita sähköpostissa:)

Huomenna tulee eläinlääkäri ottamaan CEM-testin astutusorista. Eli pumpulipuikolla testi rauhoituksen jälkeen pippelistä:) Siitä näkee, että ei kanna pöpöjä ja tartuta astutettaviin tammoihin.

Eilinen meni aika haipakkaa. Markku ja Markun veli Kari hakivat lavettikuorman heiniä. Siinä meni iso osa päivää. Minä hoitelin tallihommat ja ajelin hevosia. Hirmu Harmi potkaista mätkäsi takasillaan kesken lenkin. Kurapressu lensi huitsunnevadaan:) Mikä lie kirvoittanut tähän mielenilmaisuun? En tiedä.

Tänäänkin saa taapertaa pitkän päivän. Siispä, syömään ja pihalle.

Idalle: Joo... Väki vähenee ja pidot paranee... Garmiwa alkaa olla kohta ratakunnossa, joten siitä sitten uusi tykki lompsuttelemaan. Siinä on taas ihmisille ihmettelemistä-orlovi, katso valkea orlovi. Ompa ruma-kaunis-paska-ihana-jnejne... Voin vain  kuvitella ne kaikki kommentit:) Ja kakkoset tulee rytinällä perästä. Elokuussa varmasti joku pääsee kilpailemaan.... Toivottavasti... Ehkä... Casanova Harmi tuntuu hyvältä käteen.