Eilen ennen raveihin lähtöä alkoi vanha rouva synnyttää. Päivänvalon näki pieni ylämaannauta tyttönen. Siksi en päässyt mukaan raveihin. Piti jäädä tarkkailemaan että osaa mennä tissille ja muutenkin pärjää.... Vauveli seisoi paljon topakassa haara-asennossa. Ja kun rupesi nukuttamaan meni maate ja samantien pomppasi pystyyn. Ei millään malttanut mennä untenmaille. Pitää tänään ottaa kuvia. Eilen en oikein joutanut sihtailemaan.

Kassun kintut oli aamulla priimakunnossa. Kuivat ja kylmät. Ruuat hävinneet kupista ja heinähäkistä. Tästä on hyvä jatkaa.... Olikohan se 17.3 kun on Jyväskylässä pikkuisen rahakkaammat ravit. 3000e ykköspalkinto. Sinne voisi yrittää. Nyt olemme jo haaveilleet näistä 3-6000e ykköspalkintojuoksuista. Täytyy vain hieman opiskella sääntöjä miten sinne saa mennä. Ei ihan sitten tässä viimeaikoina ole meiltä polleja sellaisissa juossut.... :):)

Ihkun-sen jonka piti olla eilen myös raveissa- jalka on tosi kipeä. Etukaviota pitää kärjeltä maassa. Kavion takaosassa haavauma. Löi takajalan hokkikengällä. Kökkö. Ihku on ollut aika mukavassa iskussa. Sen oletimme myös pärjäävän....

http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120224/20120224_23_107_h.mp4
Yllä linkki Titane Nordiquen tyylikkääseen juoksuun. Kipittää kakkoseksi. Onnea!