Kirjoitin jutun. Aion rueta tallentamaan ja ei sitten mistään löytynyt tallennusnappulaa.  Kiitos kiltti blogi, olipas hauska käytännönpila:) Kylläpäs nyt naurattaa. Nauru

Minä siis aloitan tarinan uudelleen.

Ines Rolls ilmoitettiin eilen Kiuruveden näyttelyihin. Tamma on juossut kohtalaisen paljon pätäkkää ja on mielestäni aika hyvä runkoinen, joten luulisi saavan ihan kohtalaiset pisteet. (Saahan sitä aina luulla Nolostunut)

Joulupukin tuomat turkinpesu- ja kiillotusaineet tulevat nyt tarpeeseen. Ehdotan Ines Rollsin tulevan varsan nimeksi Harminez. Mitä sanot Markku, olisiko näpäkkä nimi?

Päätimme että vuosikkaat varsat menevät kesänäyttelyihin.

 

Kaisa: Enhän minä voi tulla tänään sinne, kun meille tulee se uusi opetettava hevonen. Meikäläiselle kun maanatai tai sunnuntai on ihan samanarvoinen päivä, ei täällä maalla paljon pyhää arjesta erota...  Joten tahtoo vähän aina unohtua tuo kalenteri tuolta pääkopasta.

Maanantaina tulee eläinlääkäri Eestilä ottamaan Herra Isoherralta (Charlie) Cem-testin. Se on testi josta nähdään onko mitään tarttuvia tauteja ukkelin "siellä". Näytteet menevät elintarviketurvallisuusviraston labraan ja sieltä sitten tulee vastaus onko pöppiäisiä näytteessä vai ei. Käsittääkseni yhden orin ura Suomessa on loppunut näihin löydöksiin. Joka vuosi näyte pitää ottaa uudestaan ennen astutuskauden alkua.

Pöppiäisterveisin Kirsi

PS: Parane pian mamma :)