Sammakoita tungeksii joka paikassa. Olen kirkunut, pomppinut, säikkynyt ja sohinut niitä kauemmaksi. On tummaa rosoista, kauniin kapean ruskeaa ja kaikkea siltä väliltä. Talliinkin on pari loikkinut... Yritin pyydystää niitä muovitalikolla, onnistumatta siinä, siellä ne on varmaan olkien seassa vieläkin.

Tänään tulee katsomaan hevosen ostajaehdokas Harmieliä- vielä voi vaikuttaa hintatarjoukseen jos tiimiläiset haluavat jotain minimijuttua pitää hinnassa....

Netin kautta olen myös neuvotellut varsoista. Katsotaan löytyykö uusia raviperheitä lapsille.

Sataa....

Pitänee lähteä sadeloimittamaan kaverit, kun ei näy tulevan loppua vedenpaisumuksesta. ONNEKSI  on Markun huki ajaa C. Ei tarvitse ratsastella - kuitenkin kiukkuisella tammalla joka ei halua "temppuilla" sateessa..... Muutama ajettava minullekkin jää, mutta eiköhän ne siinä mene kun sadevehkeet päälle laittaa:) Ja olisi kengitystä ja kavion vuoluja, sopivaa sadepäivän hommaa.

Pari päivää ollaan suunniteltu rempan jatkamista. Markku on etsinyt uusia keittiökalusteita-hellaa, jääkaappia ja pakastinta jnejne... Makkariin kaapit ja jos nyt jo tässä vaiheessa elämää jaksaisi vaivautua ostamaan lisää kattovalaisimia. (Me todellakin olemme olleet muutaman vuoden ihan hevosten lumoissa,hehhehee...) Puhuimme myös siitä, että sikalu loppuu keittiössä joka on ihan rempan runtelema tällä hetkellä. Että pöytä pyyhitään pöytäluutulla ja ollaan niinkuin normaalit ihmiset. (voisiko äiti muuttaa tänne kotihengettäreksi, paikka on vapaana!!!)

Tuli tässä mieleen sellainen oriasioista... Saisikohan jostain orista mojovan alennuksen jos sanoisi, että kymmenen tammaa olisi tulossa astutettavaksi... joku Lass Zefyrin tapainen ori kiinnostaisi kovasti. Vai etsisikö sen oman kuitenkin liisinkiin... Vaikeaa on... Vieraalla astuttamisessa on sitten vain se jumalaton ramppaaminen. Ei muuta kerkeäkkään kuin tammoja kuskata oriasemalle... En tiedä--- vaikeaa on.