Eu-tukipaperien täyttö tehtiin internetin kautta. Se on jo edistystä entiseen, koska ennenvanhaan piti lähteä kaupunkiin täyttelemään tukineuvojan kanssa niitä ja tuhrata ja suhrata papereita. Nyt näkee kaiken suoraan koneelta, jopa summan joka kilahtaa tilille. Sitten kun oli paperit täytetty piti mennä Lapinlahden maaseututoimistoon ja palauttaa paperit sinne ja kai siinä oli joku tarkistus  vielä, eli tuntien ja monen kilometrin homma.

Chiquitan varsa on hengaillut pari kertaa käytävällä. Jännittävää ja pelottavaa sanoi tammanrytkylä. Sille pitäisi nimi keksiä. Tinkerbell on "tekonimi" Chiquitan tammavarsoille kun ne syntyvät. Mutta pitäisihän sillä olla oikea nimi.... Ei ole tullut mitään kivaa mieleen.

BWT:n varsa on jo niin omatoiminen, ettei paljon äitiä odottele kun ulkoilemaan lähdetään. Suhahtaa oviaukosta pihalle. Mammasta viis. Se on sellainen pallosalama, että silmissä vain vilisee kun se kirmailee.

Tämä päivä on tehty polttopuita ja vanhan ladon edustan siivous jatkuu. Talvi keskeytti siivoamispuuhat, joten nyt kun lumet on lähteneet voi taas jatkaa raivaamista.  Markku haluaisi siihen uuden pihaton. Katsotaan nouseeko sellainen meidän elinaikana....

Kaisalle juuri valitin, kun nukuttaa koko ajan. Aivot ja järki ei ole samassa paikassa. Ja oikeasti meinaa valua uneen jos vähänkään on paikoillaan. Kaisa sanoi samaa, että väsyttää joo. Ja Riikka näkyi valittaneen stressin oireita. Onkohan se sukuvika kun pitää riehua enemmän kuin jaksaa?

PS: Toivottavasti Ekku on päässyt kotiin:) Laitettiin JL D:n passi Hippokseen.

PPS: Vanha pappa pääsenee astumaan Mervin tamman. Saattaa papan silmät muljahtaa kun pääsee tyttöhommiin pitkästä aikaa.