Otsikko paljastaa tämän päivän duunit Markun osalta. Luomutarkastaja tulee heti aamusta ja sitten Markku kirmaa Nerkoolle paalaamaan ihanan keltaiset oljet rullalle.

Minä ajattelin ottaa Igorilta etukengät pois. Ei hyvät. Ne on ne hassut kengät mitä tuli tilauksessa, joita ei oikeesti oltu tilattu. Liian leveet, jalat vemppaa. Markku tuskin kerkee kengittää, joten vietämme Igorin kanssa iloisen kirmailuhetken laitumella.

Ivan on myös ajettava. Siinä on ollut kauheita virtapiikkejä, toivottavasti pysyy aisojen välissä. Sovimme muuten Markun kanssa, että vähän kikkailemme ruuan kanssa ennen startteja. Katsotaan onko siitä hyötyä. Vähennämme kauranosuutta ja lisäämme öljyä.

Eilen vieroitusharkkalaiset olivat talutuksessa. Käytävällä kiinni yhdeltä puolelta-Markku piti toista puolta. (Jos kaatuu tms. niin eipähän jää roikkumaan kahteen naruun kun toista voi löysätä kädestä.) Kaikki suhtautuvat asioihin hyvin erillailla. Sir Harmi on pahin. (Nöpön äippä näki viime kerralla käydessään kuinka orivarsa keuhkosi käytävällä.) Saa sikamaisia raivareita. Potkii kohti korvat luimussa. Hakkaa etusella jos lähestyy edestäpäin. Ei pidä kosketuksesta. Kirkuu, että hänen äitinsä on johtaja, aikoo sanoa äititammalle, että se pilkkoo meidät osiin. Gomia taas on hyvin huolestunut. Ei oikein jouda kuuntelemaan. Charming puree suuttuessaan. Napsii naama kiukun vääristämänä kaikkea mistä kiinni saa. Foxtrot pikkuisen stressaa, mutta se nyt ei kauheasti välitä mitä sen kanssa tehdään. Cayenne ei ollut eilen harkoissa. Harkat kestävät noin tunnin, sitten kakarat palautetaan mammoille. Olen yrittänyt opettaa näille, että kun tulevat sisälle kopeissa on herkkuruuat valmiina kaukalossa. Vielä ei ainakaan älyä ja väläystä ole tullut, että olisivat yhdistäneet sisääntulon ja ruuan toisiinsa. Eikä ne jotenkin edes välitä kaurasta ja muista mössöistä. (Vielä) Huumori on mukana 10-15 minuuttia. Sitten ne hoksaa, että ollaan loukussa ja jokainen alkaa nuo omat rituaalinsa. (Jouluun on vielä pitkä aika-jolloin ne toivottavasti ovat jo rauhallisempia:)

PS: Victoria Dee oli juossut eilen kakkoseksi. Onnitelut.