http://flash.od.tv-radio.com/fintoto/archive/20120217/20120217_18_104_h.mp4

Voi vitsi, koko tarina jonka kirjoitin hävisi... Jopas jurppii....


Kökkösesti alkoi meidän ravireissu. Juututtiin jo kotiportilla hankeen. Piti traktorilla kiskoa päätielle. Traktori jäikin sitten odottamaan suosiolla portin varteen meidän takaisin tuloa. (Hinaamalla piti kotiin sitten viimeinen rinne mennä......)

Ravien alku oli yhtä reipashenkistä. Muutaman valjastuskatoksen päässä oli sh polle. Se oli laitettu valjastuskatoksen perällä olevaan karsinaan. Karsinassa on luukku josta hepat voivat katsella ulos. Pollella oli niin hinku radalle?, että hyppäsi pystyyn ja tunki etusensa ja päänsä ulos luukusta ja yritti kiivetä sieltä pois.

Kassun starttikin oli täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita:) Kannattaa katsoa. Keltamusta puku Markulla ja keltamustat kärryt.
Ensin kiihdyttää melko mukavasti 3 sakkiin. Sitten törmää toiseen hevoseen kun yrittää lähteä omin luvin ohittelemaan. Kassun teoria on, että se joka ei väistä jää alle????
Siitä seuraa paha laukka. Kassu ei siitä lannistu. Kipittää muut kiinni, välillä hakkaa ed. olevan kuskin päätä omallaan. Katsokaaa kuinka kuski suivaantuu sille ja yrittää heilutella Kassua kauemmas. Jostain kumman syystä Kassun virta ei lopu vaan se vetäisee vielä hirveän loppukirin ja on kolmas. Kova sälli! Kyselin Markulta miten Kassu uskoi uusia kuolaimia. Ei kuulemma jarruja ole yhtään sen enempää kuin ennenkään.....

Ilmoitin 25 pvä Kuopioon.
Ihku lähtee myös jos pääsee mukaan.

KAISA: OLIKO NE WAHLSTENIN VALJASÖLJYT SUN MUUT VERMEET JO TULLEET, NE EI OLLUT KAI AINAKAAN SIINÄ MUIDEN TAVAROIDEN JOUKOSSA?