Kipitän nopeasti kertomaan, että Irinalla on huomenna "näyttökoe". Eli tamma joutuu yksin lenkille. Katsotaan kuinkas meidän käy!!! Meneekö pupu pöksyyn, kun Markku ei ole opastamassa.NauruEilen se ainakin vielä tuhisi ja puhisi, kun polun varrella oli mukamas mörköjä. Tamma siirtyy samantien Markun taakse kävelemään, sillä se ukko aina pelastaa kaikilta hammajaisilta:)

Tänään olisi ne näyttelyt Ineksellä. Täytyy vielä kertaalleen kehua sitä kiilloketta jota häntään ja harjaan suihkautetaan, Tuo kiiltoa ja pinnan joka estää takkujen syntymisen. Valtavan hieno aine!!! Ja se tarttui minun käsiin josta se siirtyi mm. talikon varteen-oli sitten hemmetin liukas kakkatuokio, kun ei meinannut varsi pysyä käsissä. Ihan himona suihkuttelin sitä mönjää!!! Ja on riittoisa purkki.

Mammatammalla olisi laskettu aika 6 pvän päästä. Tisukat on ihan lerpukat. Eli tamma kantanee reippaasti yli. Niinpä se on mamman tytärkin tehnyt. Olen hänestä uutisia odotellut, mutta ei ole vaavia kuulunut ei näkynyt. Otava on muuten kiimassa. Asustelee vielä Charlien vieressä, joten siinä on pörrätty vaikka mitenkä päin... Eipä vielä viitsi astutella... Odotellaanhan lämpimiä kelejä.

Tallille lähden takaisin. Pitää keretä tehdä hommat loppuun ennenkuin lähdemme kohti Kiuruvettä.