Ei vain oikein jaksa näitä kelejä. Lähdetäänkö aurinkorannalle?

Markku oli tyytyväinen C:n harkkoihin eilen. On kuulemma kuitenkin pikkuisen yli-innokas. Olisikohan Kuopiossa harkkalähtöjä? Pitää käydä tutkimassa niiden kalenteri. Voisi kuulemma pistää johonkin sellaiseen kokeilemaan. Miten olisi jääravit, hehhhehehhe. Garmiwakin kuulemma juoksee uudella kengityksellä hyvin. Siltähän puuttuu pala kaviosta. Piti tehdä erikoiskenkä. Markku hitsaili sille ihan oman monon. Sekin olisi koelähtö kunnossa. Toppuuttelin. En tahdo vielä sitä viedä radalle. Ei ole kiire sillä kaverilla.

Eilen olikin työntäyteinen päivä. Minä valjastelin Markulle pollet, Markku ajoi. Ojensin sille seuraavan ja otin ajetun itselleni purettavaksi. Iltahämärä tuli ennenkuin viimeinen varsa oli lenkkinsä tehnyt. Vaan kaikki tuli ajettua ja hyvinhän ne meni... Paaaaitsi Ellielmeri..... Sai täydellisen kakkahalvauksen palatessaan. Ei halunnut koivujen väliin purettavaksi. Veti totaalisesti aivot jumiin ja temppuili. Markku ei antanut periksi ja siinä meni tovi jos toinenkin ennenkuin homma pelitti niin, että varsan sai pois aisoista.  Siinä vasta kummallinen eläin.

Selvä, ilmoittele milloin Pullan tuot  ja Gomian viet. Ollaan täällä sitten valmiina. Gomia saa kyllä sätkyt, en edes kerro sille että on lähtö edessä:) Voin luvata, että ensimmäinen viikko on varmasti kiljumista ja itkua. MISSÄ ON MUN ÄITI JA KAVERIT!!!!!!! Ja sitten se varmaan mottaa Morrista turpiin..... Katsotaan miten minun ennustukset menee nappiin:) Varaa pussillinen varapäreitä itsellesi.