Olimme vähän myöhässä ravien alusta, koska se varsa syntyi :) ja lupasimme viedä vielä eläinkaupalle rehulähetyksen. Kun aloimme odottaa omaa valjastuskatospaikkaa edellinen käyttäjä oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Markku etsiskeli valjakkoa pitkin varikkoaluetta. Ei kuulunut eikä näkynyt. Jotenkin Markku sai järjestettyä paikan tyhjäksi ja saimme viedä tamman valjastettavaksi.

1567002.jpg

"Prinsessa" odottaa hevoskuljetusvaunussa valjastuskatoksen tyhjentämistä.

1567005.jpg

Nyt jo kyllästyttää, minne kaikki katosivat????

1567009.jpg

Vihdoin tamma sai valjaat päälleen.

1567014.jpg

Tamma lämmittelemässä ennen starttia.

Myöhemmin selvisi että valjastuskatoksen aikaisempi käyttäjä oli joutunut hevosensa kanssa dobing-testiin. Sen takia heistä ei kuulunut pitkään aikaan mitään.

Tamma ryökäle laukkasi viimeisessä kaarteessa. Oli ihan kärjen tuntumassa. Sinne meni maine ja kunnia iloiseen klopotiklopiin.... AINA EI VOI VOITTAA!!! :) Elämä jatkuu ja suuntaamme kohti uusia taistoja!!! Oli kyllä paljon hässäkkää yhdelle päivälle.

(tässä juoksunselostus:LAPSTOGO TINKER: Kiersi 2. ulkoa loppukaarteessa johtavan rinnalle, mutta laukkasi hylkäykseen 350 jäljellä.)

Lunta sataa!!! Huomenna olisi taas hiitti 2v kavereilla raviradalla. Toivottavasti ei ole ihan näin kylmä ilma kuin nyt. Varsojakaan viitsinyt ulos laittaa kuin vähäksi aikaa. Tulisipa jo kesä itikat ja kärpäset-paarmoista puhumattakaan.