HuutoIhan on flunssainen olo....

 

Eiliset ravit... Igorpiikorpikkarainen meni harkat ja lämmityksen hyvin. Kai sitten liian hyvin- kun tuli Midsommarflickanit startin puolella. Veikkaan, että ilman laukkaa kakara olisi ollut kärkisijoilla-oli niin hitaita polleja. Tyhmää, tyhmää, tyhmää.... Tälläistä tämä on, se on vain ruettava seuraavaa starttia miettimään... Onneksi Harmivan tulee pian radalle. Se on perirehellinen varsa. Että sen saa yleensä laukkaamaan, pitää tehdä aikamoinen työ. Jos se vähän tasapainoittaisi tätä kekkulia, siis minun hermoja tarkoitan. Orlovkin saa kuulemma kengät, joten silläkin alkaa totinen työsarka :)

Oikeasti oli ihan kiva reissu, joten tulisipa pian kevät, niin olisi tuota "kalustoa" enemmän mitä juoksuttaa, muitakin kun tuo KEKKULI.

Kuvia ette nyt saanutkaan, koska puhelin ei suostu siirtämään.

Meemukalle paljastukset osa kaksi:

Ykkösen jo paljastinkin

2. Aamunvirkku, illantorkku.... Riikkakos sen sanoi, että pienenä ennen kouluunlähtöä minä olin suurinpiirtein neulonut sukat ja lukenut yhden kirjan, eli aktiivisuusaika on meikällä 4.00-12.00 sitten alkaa hyytymään.

3. Minusta ei ole kotihengettäreksi, voisin asua tallin ylisillä ilman henkistä tuskaa(tai tulisi se ehkä kausittain esille, se tuska). Sitä mikä naisille tulee yleensä... Koti ja kukkaset.... Minä voin laittaa aivot narikkaan ja hitto-vaikka jurtassa pihalla olla. Se olisikin kokeiltava. Markkuuuuu, voisitko tehdä minulle jurtan? Ainut mikä kiinnostaa TODELLA on nuo hevoset.

4. Viisveisaan ihmisistä, voisin asua erämaassa jos ruokaa saisin jostain elääkseni. Tarkkailla karhuja.

5. Karman laki kuulostaa hyvältä. Toinen mitä olen miettinyt, että kun kuolen- en tahtoisi tulla haudatuksi. ENKÄ tuhkatuksi. Mitä vaihtoehtoja Suomessa muita on???? Minussa asuu pieni budhalainen-eli selkäranka poikki kuoltua ja pedoille syötäväksi.... Antakaa minun ruumis vaikka tieteelle tutkittavaksi...Tai muumioikaa tuulikelloksi...

6. Uskaltaako tässä enää mitään paljastaa, kun nuo edellisetkään ei niin järin suomalaisilta tunnu.... No... RAKASTANRAKASTAN jäätelöä. Jos en olisi hevosalalla, hakeutuisin jäätelötehtaalle uusien makujen testaajaksi. Helposti uppoaa litra massukkaan ja vaikka joka päivä. Ihme kun en ole tämän läskimpi...

Ivan jäi odottamaan lenkille lähtöä, joten sinne olisi kohta valuttava. Hankijumppaa ajattelimme harrastaa.