Tänään näen Riikan pitkästä aikaa. Joulunako viimeksi lienee nähty? Varmaan suututaan saman tien ja tapellaan niin että karvat pölisee-no ei vaineskaan, vitsi vitsi :) Riikan kanssa on aina ollut niin helppo riidellä, kun se on sellainen ENKÄ-tyyppi.... Otin varmuuden vuoksi auton lavalle kymmeniä kiloja heinää, jotta jos en saa suuttumaan siskotyttöö, niin ainakin heinäallergian saan puhkeamaan :)

Fantsun ihana aamu, kun aurinko paistaa ja on jotenkin sellainen kesän ja alkavan syksyn fiilikset. Kerkesin jo tehdä kuorman pihatosta traktoriin-kakkakuorman nääs-jos jäi epäselväksi,  ruokkia pollet ja olisin tyhjännyt toisen traktorin puukuorman halkovarastoon jos olisin uskaltanut-mutta en sitten viitsinyt rueta mäiskimään puita pitkin seiniä, ettei Markku herää. On nimittäin se liiteri pannuhuoneen vieressä, josta alkaa sitten meidän talo. Ja kellohan on 6.00.... Joten olen parhaassa duunivireessä just nyt!!!

Markun herätyskello tuntuu soivan, joten me Harmikaiset lähdemme nyt TÖIHIN!!! Markku alkaa ajamaan hevosia. Myös heinänteko on ollut viimepäivien hittispoppis. Toivottavasti ei sada niin saamme hyvät kuivat heinät latoon.

PS: Joku vietävän elukka oli viime yönä käynyt popsimassa raparperejä. Jälkiä ei ollut jäänyt (papanoita tai läjää) joten en tiedä oliko sonni vai vuohilauma kyseessä. Kirotut hiipparit !!!!!!! Edellis- ja sitä edellisyönä oli katkaistu terijoen onko se nyt jalava vai salava -vai mikä lie puusta oksia.... Ryökäleet tietävät, että siihen aikaan ei kukaan vahdi pikku tihulaisia. Pallopuun söi kyllä sonni, nimittäin kakkakasa oli jäänyt muistoksi....

1765973.jpg

http://animalsaviors.org/

Ettei päivästä tulisi liian hauska-katsokaa video! Täytyy sanoa, että ensinnäkään en voinut katsoa loppuun asti ja jugurtit meinasi tulla mahasta ylös. Miksi ne noin tekee-hulluja ihmisiä!!!! Toivottavasti joku tekee niille saman tempun.... Hyi hitto sentään...