Kyllä nyt taas on vastustanut.

Chiquitan nuorimmaiselle sattui tapaturma. Löi silmänsä johonkin ja alaluomi repesi. Eikun lääkäri kehiin ja ompeluhommiin. Varsat on ihan tonttuja ilman äitejään. Olen joskus nähnyt yhden varsan juoksevan päin seinää-BAM- ja siinä sitten ihmetteli, että mitäs nyt....

Silmäluomi oli kuoritunut ihan silmäkulmasta puoleenväliin asti irti rempsottamaan. Miettikääpä miten kiva sellaista on ommella-silmä on ihan vieressä ja jos varsa heiluu on neula väärässä paikassa.

Lääkäri oli meille tuntematon nuori naisimmeinen. Hienosti suoriutui työstään. Varsa sai rauhoittavia tujakan annoksen. Ja puudutetta silmäkulmaan. Lääkäri oli sijainen. Ikävää, että ei ole enää "oma lääkäriä" niinkuin ennen.

Mutta....

Eipä mennyt kuin vuorokausi, niin silmäkulma repsotti taas. Tikit oli irronneet. Eikun lääkäriä taas kutsumaan ja uudelleen ompelemaan. Nyt varsalla on suitset päässä ilman kuolaimia. Silmälappu paikoillaan, jospa se estäisi hankailemasta luomea. Silmä näyttää ihan pöllön silmältä. Tuijottaa suurena. Ihme kun ei rähmi tai ole turvonnut umpeen.

Casanova Harmi sai tehosterokotteen samalla. Siitä tuli sivuoireina kamala uupumus. Pää polvissa nuokkui päivän. Ei kuitenkaan noussut kuume. Huomenna taas uskallan valjastaa kärryjen eteen.

 

Tänään on hiittipvä Kuopiossa Forever Yours D:llä ja Cayenne Harmilla. Jos hiitti menee hyvin ilmoitetaan tamma startille ja Cayenne koelähtöön. (9 pvä Kuopio)

 

Seuraavat juoksut seurataan:

tänään BWT Cover Girl

huomenna Monterone Narva

lauantaina Titane Nordique ja BWT Gambler

sunnuntaina Harmix Tinker

Ja Super Harmista kuulin, että jos kaikki menee hyvin se starttaa parin viikon sisällä Oulussa.