Tänään juoksee mammatamman tytär Kuopiossa. Pidämme kasvattajan ominaisuuksissa peukaloita pystyssä! Meillä opissa ollut suokkiorikin näkyy aloittaneen uransa. Pälven Vili on herra nimeltään. Hänet on kyllä näköjään ruunattu matkan varrella. Että oli kiltti ori. Sen sai lyödä valjaisiin irti. Kulki kuin koira perässä. Toivottavasti poika juoksee mainetta ja kunniaa omistajilleen.

Jos en ihan väärin kuullut kun Markku oli eilen illalla puhelimessa, niin tänään tulee tallipaikan katsoja. Ja Super Harmista tehty tarjous on nyt hyväksytty. Vielä tälläinen tapahtuma rysäys vuoden loppuun :)

Tänään ehdotan Markulle, että pistetään 08 varsat valjaisiin ja talutellaan niitä ulkona. Pikkuisen lisää mietittävä kakaroille. Kassun blogin puolelle sitten laitan kuvia jos joku onnistuu... Milloinka se Ekku tulee meille varsan opetukseen? Kakaroita on niin monta, että kyllä ihan avosylin luovuttaisin useammankin patikkareissun niiden perässä Ekulle :) !!!!!!

2177695.jpg

Tapaninpäivän ajelu vilkkuvalot päällä. Lähdin ihan tarkoituksella pimeällä, että sain vilkutella nuita valoja,hehhe...

2177696.jpg

Päivä valkeni takaisin tullessa. Oli meillä heijastimet edessä ja takana. Tuli autojakin jonkin verran vastaan. Oli niillä varmaan vähän ihmettelyä, että mikä vilkkuva juttu siellä liukuu pimeydestä kohti.... Joskus aikanaan minulla oli jalkaheijastimet papalla. Se on saattanut näyttää aika kummalliselta pimeässä auton valoissa. Siinä on saattanut jokunen kuski päätään raapia ennenkuin rinnalle on päässyt ja hevoseksi todennut, että mikä sieltä viuhtoo tulla tienpiennarta pitkin.