Aamu oli tiukkaa treeniä niin ykkösillä kuin 3v oreillakin. Huhkittiin hikihatussa hommat valmiiksi koska piti keretä Suonenjoelle raveihin. Siirsin syömistäkin monta kertaa, että sitten syön kun kerkeän, vielä pakerran tuon homman loppuun-loppujen lopuksi en kerennyt syödä ollenkaan. Puolenyön jälkeen kun tultiin kotiin nielaisin vähän jugurttia ja kömmin sänkyyn. Oli ihan kamala nälkä, mutta väsy oli suurempi, en jaksanut rueta laittamaan mitään ruokaruokaa.

Ennen lähtöä kävivät Raimo ja Sirkkis!!! Ihan yllätyksenä tupsahtivat pihaan, olin juuri aloittamassa vaatteitten vaihdon, kun olimme sinne reissuun lähdössä. Esittelin pikkuisen heppoja. Tuttuja olivat blogista:) Kaatuileva varsa, Irina ja kumppanit:) Pikaesittelyn jälkeen he jatkoivat matkaa ja mekin lähdimme siltä seisomalta ajelemaan kohti Suonenjokea.

Jotta matka ei liian pitkäksi olisi käynyt:

1247718612_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puhkesi rengas kopista.

 

Tulomatkalla otettiin uusi varsulitamma mukaan opetettavaksi. Mukavan tuntuinen kaveri. Aamulla tallissa jutustelimme. Tammalle tuli pikkuisen hiki kun Midas lähti tarhaan. Ei olisi tahtonut jäädä yksin. Varsuli lähtee kohta ulos kun Markkukin lähtee kaveriksi katsomaan, että pysyy aidoissa.