Helenan blogista kopsattu (Kertoo mm. meiltä lähteneestä Cayenne Harmsta 3 vee.)

Hirmu hirmuisessa kunnossa

 

Pikainen hyvän mielen päivitys Cayennen kohdalta, aletaan olemaan hyvässä menossa! Viime harjoitusravit selkeästi veivät taas askeleen eteenpäin, nyt herkistellään vauhteja kuukausi ekaan tavoitestarttiin. Oltiin äsken radalla lyhyehköjä vetoja ajamassa enkä kehtaa edes laittaa mitä oli gps-timerin huippulukemat :-). Pitkälti alle 15ta mentiin pätkiä. Tältä matkalta pojat jääkin uuteen talliin, saas nähdä mikä on meno huomenna uudessa tarhassa...En muista olenko näyttänyt tätä taulua. Mukava katsella iltaisin sängystä käsin. M:t on taitavia käsistään!Markku korjaa Cayennen lähtiäislahjaksi päreiksi potkimia kärryjä.

Vielä tuosta Cayennesta. On hienoa, että Helena & co. luottivat meidän sanaan ja ottivat Cayennen. Siitä tulee varmasti tosi tykki polle. Meillä on sitten vielä tämän täysveli Habanero Harmi. Sillä on ihan samat elkeet. Erittäin helppo käsitellä, hyväravinen. Että siinä jos joku on visiönääri ja älyää orin potentiaalin, niin kilautusta Markulle.  Harvoin kakkaa puhutaan. Yritetään pysyä alalla vähän pitempäänkin kasvattajina:)Luikuri on aina erittäin kiinnostunut kaikista raksailuhommista. Ja konehommista.


Harmissys Kissesille tungetaan pumpulia korviin. Karsinasta kurkkii Tirppa.


Tänään tamma muuttaa uuteen  kotiin. Harkkailtiin koppiin menoa.Hyvin onnistui. Nou probleemous.

Joops... Jos sitä taas vähän söisi ja lähtisi takaisin tallihommiin. Tänään on kai Ihkun hiittipvä ja sitten pitääkin alkaa pakata kamoja autoon ja lähteä kohti Oulua.